Bosch ‘Supplier of the Year’ bij Alliance

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
V.l.n.r.: Sem de Wit (AAGB), Rene Heidt (Bosch), Olivier Lannoy (Bosch) Jan Verbeek (AAGB) en John Bloks (Bosch). (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) heeft Bosch benoemd tot Supplier of the Year 2022, zo meldt AAGB. 

Volgens het bedrijf is goed contact tussen leveranciers en AAGB belangrijk. Daarom wil AAGB haar leveranciers bedanken door ieder jaar de award Supplier of the Year uit te reiken. Vorig jaar ging de prijs naar Gates. Dit jaar is Bosch welverdiend de beste leverancier van 2022, aldus het persbericht. 

“De samenwerking met Bosch is al voor lange tijd succesvol en plezierig, we hebben elkaar afgelopen jaren enorm versterkt en gezamenlijk een enorme groei doorgemaakt”, aldus Jan Verbeek, director PM & purchasing AAG Benelux.

René Heidt, sales manager Benelux Bosch, is tevreden over de samenwerking met AAGB: “Wij zijn trots deze prijs te mogen ontvangen. Het is een erkenning van een mooi partnership dat al 10 jaar duurt en waarbij nog vele jaren zullen volgen.”

Bosch ‘Supplier of the Year’ bij Alliance | Automotive Online

Bosch ‘Supplier of the Year’ bij Alliance

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
• Laatste update:
V.l.n.r.: Sem de Wit (AAGB), Rene Heidt (Bosch), Olivier Lannoy (Bosch) Jan Verbeek (AAGB) en John Bloks (Bosch). (Foto: AAGB)

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) heeft Bosch benoemd tot Supplier of the Year 2022, zo meldt AAGB. 

Volgens het bedrijf is goed contact tussen leveranciers en AAGB belangrijk. Daarom wil AAGB haar leveranciers bedanken door ieder jaar de award Supplier of the Year uit te reiken. Vorig jaar ging de prijs naar Gates. Dit jaar is Bosch welverdiend de beste leverancier van 2022, aldus het persbericht. 

“De samenwerking met Bosch is al voor lange tijd succesvol en plezierig, we hebben elkaar afgelopen jaren enorm versterkt en gezamenlijk een enorme groei doorgemaakt”, aldus Jan Verbeek, director PM & purchasing AAG Benelux.

René Heidt, sales manager Benelux Bosch, is tevreden over de samenwerking met AAGB: “Wij zijn trots deze prijs te mogen ontvangen. Het is een erkenning van een mooi partnership dat al 10 jaar duurt en waarbij nog vele jaren zullen volgen.”