Liqui Moly geeft poetsmiddelen nieuwe glans

Liqui Moly • Garage- en poetsbedrijven zullen volgens Liqui Moly merken dat regenwater beter van de lak afloopt dan voorheen, het zogenaamde druppeleffect.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
De oude en de nieuwe verpakking. (foto: Liqui Moly)

Liqui Moly komt met een relaunch van zijn Gloss Polish, Polish & Wax and Hard Wax. Al jaren staat Liqui Moly geregeld op een tweede plek wanneer Duitse lezers van autobladen wordt gevraagd wat de beste autoverzorgingsproducten zijn. Om de eerste plek te veroveren komt de fabrikant, die vooral bekend is vanwege zijn smeermiddelen en additieven, nu met de relaunch.

“De nieuwe formules zijn eenvoudiger op te brengen en weg te poetsen. Ze zijn ook beter bestand tegen weersinvloeden”, meldt sales manager Günther Wengert.

Garage- en poetsbedrijven zullen volgens Liqui Moly merken dat regenwater beter van de lak afloopt dan voorheen, het zogenaamde druppeleffect. “Het is precies het druppeleffect, waarbij druppels uniform zijn in grootte en verdeling over de auto, dat zo belangrijk is voor gebruikers.”

Ook de verpakking is aangepast. De grijze verpakking is vervangen door een helder blauwe flacon en verder zorgt een nieuwe sproeikop voor een betere verdeling van het middel, zo laat het bedrijf weten.

Automotive Schadeseminar (7 september) in teken duurzaam herstel

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.  

Liqui Moly geeft poetsmiddelen nieuwe glans | Automotive Online

Liqui Moly geeft poetsmiddelen nieuwe glans

Liqui Moly • Garage- en poetsbedrijven zullen volgens Liqui Moly merken dat regenwater beter van de lak afloopt dan voorheen, het zogenaamde druppeleffect.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
De oude en de nieuwe verpakking. (foto: Liqui Moly)

Liqui Moly komt met een relaunch van zijn Gloss Polish, Polish & Wax and Hard Wax. Al jaren staat Liqui Moly geregeld op een tweede plek wanneer Duitse lezers van autobladen wordt gevraagd wat de beste autoverzorgingsproducten zijn. Om de eerste plek te veroveren komt de fabrikant, die vooral bekend is vanwege zijn smeermiddelen en additieven, nu met de relaunch.

“De nieuwe formules zijn eenvoudiger op te brengen en weg te poetsen. Ze zijn ook beter bestand tegen weersinvloeden”, meldt sales manager Günther Wengert.

Garage- en poetsbedrijven zullen volgens Liqui Moly merken dat regenwater beter van de lak afloopt dan voorheen, het zogenaamde druppeleffect. “Het is precies het druppeleffect, waarbij druppels uniform zijn in grootte en verdeling over de auto, dat zo belangrijk is voor gebruikers.”

Ook de verpakking is aangepast. De grijze verpakking is vervangen door een helder blauwe flacon en verder zorgt een nieuwe sproeikop voor een betere verdeling van het middel, zo laat het bedrijf weten.

Automotive Schadeseminar (7 september) in teken duurzaam herstel

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Was jarenlang werkzaam als freelancer voor Automobiel Management en kwam in 2019 in dienst bij ProMedia als vaste redacteur. Sinds 2022 schrijft hij onder meer voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Bijt zich nu vast in de dossiers aftermarket en bedrijfsauto's.