Gaël Navinel nieuwe vice-president sales van Bosch in Benelux en Frankrijk

Bosch • Hij volgt Thierry Leblanc op, die met pensioen gaat.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Gaël Navinel (foto: Bosch)

Gaël Navinel is door Bosch benoemd tot vice-president sales, verantwoordelijk voor alle automotive aftersales in de Benelux en Frankrijk. Hij volgt Thierry Leblanc op, die de functie ruim 18 jaar vervulde. Dit meldt Bosch op Linkedin.

Fransman Gaël Navinel is een oudgediende bij Bosch. waar hij al in 1999 toetrad tot het ‘junior manager programme’. Hij vervulde door de jaren heen diverse functies op het gebied van marketing en retail. Als vice-president sales wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de garageformules Bosch Car Service en Autocrew.

Lees hier een interview met Thierry Leblanc.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Gaël Navinel nieuwe vice-president sales van Bosch in Benelux en Frankrijk | Automotive Online

Gaël Navinel nieuwe vice-president sales van Bosch in Benelux en Frankrijk

Bosch • Hij volgt Thierry Leblanc op, die met pensioen gaat.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Gaël Navinel (foto: Bosch)

Gaël Navinel is door Bosch benoemd tot vice-president sales, verantwoordelijk voor alle automotive aftersales in de Benelux en Frankrijk. Hij volgt Thierry Leblanc op, die de functie ruim 18 jaar vervulde. Dit meldt Bosch op Linkedin.

Fransman Gaël Navinel is een oudgediende bij Bosch. waar hij al in 1999 toetrad tot het ‘junior manager programme’. Hij vervulde door de jaren heen diverse functies op het gebied van marketing en retail. Als vice-president sales wordt hij onder meer verantwoordelijk voor de garageformules Bosch Car Service en Autocrew.

Lees hier een interview met Thierry Leblanc.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.