Marc Koster nieuwe marketingdirecteur Xray Automotive

Xray • Koster was de afgelopen vijf jaar al op projectbasis parttime betrokken bij Xray.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Xray)

Marc Koster is per 1 januari 2024 toegetreden tot het Management Team van Xray Automotive. Koster is nu marketingdirecteur bij het databedrijf, zo bevestigt Xray Automotive aan AM.

Koster was de afgelopen vijf jaar al op projectbasis parttime betrokken bij Xray, maar per 1 januari werkt hij er fulltime in een functie met meer verantwoordelijkheid.

In de nieuwe functie focust Koster zich op de verdere uitbouw van bpm koerslijst import modules en een nieuw XBS-veilingplatform voor particulieren. Daarnaast zal Koster samen met Tom Corduwener, dga en ceo, samenwerkingen zoeken met strategische partners om de groei-doelstellingen te verwezenlijken.

Het volledige Management Team van Xray bestaat nu uit Corduwener, Koster en financieel- en HR-directeur Annemieke Janssen. Sales-manager Dave Coenraad heeft Xray verlaten en zal zijn loopbaan voortzetten buiten de Automotive branche. Voor hem wordt nog een opvolger gezocht, zo laat Xray weten.

Xray Automotive bestaat in Nederland al ruim 30 jaar als systeem voor elektronische waardebepaling van gebruikte auto’s en is als zodanig goedgekeurd door de Belastingdienst als koerslijst voor de bpm aangifte bij import. Als gevolg van veranderende regelgeving en handhavingsbeleid, wordt de koerslijst steeds vaker gebruikt als risicoloos en probleemloos systeem voor de bpm aangifte.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Marc Koster nieuwe marketingdirecteur Xray Automotive | Automotive Online

Marc Koster nieuwe marketingdirecteur Xray Automotive

Xray • Koster was de afgelopen vijf jaar al op projectbasis parttime betrokken bij Xray.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Xray)

Marc Koster is per 1 januari 2024 toegetreden tot het Management Team van Xray Automotive. Koster is nu marketingdirecteur bij het databedrijf, zo bevestigt Xray Automotive aan AM.

Koster was de afgelopen vijf jaar al op projectbasis parttime betrokken bij Xray, maar per 1 januari werkt hij er fulltime in een functie met meer verantwoordelijkheid.

In de nieuwe functie focust Koster zich op de verdere uitbouw van bpm koerslijst import modules en een nieuw XBS-veilingplatform voor particulieren. Daarnaast zal Koster samen met Tom Corduwener, dga en ceo, samenwerkingen zoeken met strategische partners om de groei-doelstellingen te verwezenlijken.

Het volledige Management Team van Xray bestaat nu uit Corduwener, Koster en financieel- en HR-directeur Annemieke Janssen. Sales-manager Dave Coenraad heeft Xray verlaten en zal zijn loopbaan voortzetten buiten de Automotive branche. Voor hem wordt nog een opvolger gezocht, zo laat Xray weten.

Xray Automotive bestaat in Nederland al ruim 30 jaar als systeem voor elektronische waardebepaling van gebruikte auto’s en is als zodanig goedgekeurd door de Belastingdienst als koerslijst voor de bpm aangifte bij import. Als gevolg van veranderende regelgeving en handhavingsbeleid, wordt de koerslijst steeds vaker gebruikt als risicoloos en probleemloos systeem voor de bpm aangifte.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.