John Bloks nieuwe salesmanager Bosch aftermarket

Aftermarket • Hij volgt René Heidt op die op 1 januari na 27 jaar bij Bosch met pensioen is gegaan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Bosch)

John Bloks is per 1 januari sales manager in de Benelux voor de aftermarket-onderdelenverkoop van Bosch. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Bloks werkt sinds 2011 bij Bosch en was tot eind 2023 in dienst als key account manager Benelux. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de grote distributeurs in Nederland en België. “Ik ken de markt en klanten al goed. Het is aan Bosch om goed in de gaten te houden hoe de markt ontwikkelt, zodat we kunnen inspelen op de kansen die bijvoorbeeld EV’s bieden en ook daar de juiste producten te leveren.”

Pensioen

Na een carrière van 27 jaar bij Bosch Automotive Aftermarket is René Heidt sinds 1 januari 2024 met pensioen. Hij blikt kort terug: “Er is heel wat veranderd. Veel grossiers werden overgenomen, maar er zijn nog steeds een groot aantal onafhankelijke grossiers. In die veranderende distributiemarkt hebben we goed geanticipeerd.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

John Bloks nieuwe salesmanager Bosch aftermarket | Automotive Online

John Bloks nieuwe salesmanager Bosch aftermarket

Aftermarket • Hij volgt René Heidt op die op 1 januari na 27 jaar bij Bosch met pensioen is gegaan.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Bosch)

John Bloks is per 1 januari sales manager in de Benelux voor de aftermarket-onderdelenverkoop van Bosch. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Bloks werkt sinds 2011 bij Bosch en was tot eind 2023 in dienst als key account manager Benelux. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de grote distributeurs in Nederland en België. “Ik ken de markt en klanten al goed. Het is aan Bosch om goed in de gaten te houden hoe de markt ontwikkelt, zodat we kunnen inspelen op de kansen die bijvoorbeeld EV’s bieden en ook daar de juiste producten te leveren.”

Pensioen

Na een carrière van 27 jaar bij Bosch Automotive Aftermarket is René Heidt sinds 1 januari 2024 met pensioen. Hij blikt kort terug: “Er is heel wat veranderd. Veel grossiers werden overgenomen, maar er zijn nog steeds een groot aantal onafhankelijke grossiers. In die veranderende distributiemarkt hebben we goed geanticipeerd.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.