Bachaus Automotive is nu ook Bosch First Supplier

Bosch • Als Vrooam-grossier heeft Bachaus een sterke regionale positie in Limburg.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Han Overweg (Bosch) en Bart de Vries (Bachaus Automotive) ondertekenen de Bosch First Supplier overeenkomst. (foto: Bosch)

Bachaus Automotive is sinds 6 maart een Bosch First Supplier. De grossier voert daarmee Bosch als eerste merk in de productlijn. Daarnaast mag het bedrijf het volledige aanbod Bosch-equipment verkopen en mag het via een concept manager de verschillende werkplaatsconcepten verkopen. Dit maakt Bosch vandaag bekend.

“Als Vrooam-grossier heeft Bachaus Automotive een sterke regionale positie in Limburg. Ze ondersteunden al Bosch Workshop Partner en zullen nu ook ons netwerk van Bosch Car Service en Autocrew ondersteunen”, zegt Han Overweg, accountmanager mobility aftermarket.

Bachaus Automotive werd in 1980 in Brunssum opgericht door Jan Bachaus. De groothandel is een Full Fource-partner en Vrooam-grossier. Ook is het bedrijf Diesel Büchli Partner.

De Vrooam-grossiers ondersteunen in Nederland ook het werkplaatsconcept Autofirst.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Bachaus Automotive is nu ook Bosch First Supplier | Automotive Online

Bachaus Automotive is nu ook Bosch First Supplier

Bosch • Als Vrooam-grossier heeft Bachaus een sterke regionale positie in Limburg.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Han Overweg (Bosch) en Bart de Vries (Bachaus Automotive) ondertekenen de Bosch First Supplier overeenkomst. (foto: Bosch)

Bachaus Automotive is sinds 6 maart een Bosch First Supplier. De grossier voert daarmee Bosch als eerste merk in de productlijn. Daarnaast mag het bedrijf het volledige aanbod Bosch-equipment verkopen en mag het via een concept manager de verschillende werkplaatsconcepten verkopen. Dit maakt Bosch vandaag bekend.

“Als Vrooam-grossier heeft Bachaus Automotive een sterke regionale positie in Limburg. Ze ondersteunden al Bosch Workshop Partner en zullen nu ook ons netwerk van Bosch Car Service en Autocrew ondersteunen”, zegt Han Overweg, accountmanager mobility aftermarket.

Bachaus Automotive werd in 1980 in Brunssum opgericht door Jan Bachaus. De groothandel is een Full Fource-partner en Vrooam-grossier. Ook is het bedrijf Diesel Büchli Partner.

De Vrooam-grossiers ondersteunen in Nederland ook het werkplaatsconcept Autofirst.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.