Volvo-directeur Snijders promoveert naar Azië

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Onder leiding van Snijders werd Volvo meerdere keren verkozen tot beste importeur volgens de dealers (Foto: Volvo Car Nederland).

Richard Snijders startte in november 2012 bij Volvo Nederland. Daarvoor werkte hij voor Volvo in de fabrieken, het hoofdkantoor in Zweden en bij de verkooporganisaties van Volvo in China, Japan, Australië, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Onder zijn regime won Volvo Car Nederland de laatste vijf jaar drie keer de Rodi-Award en stegen de volumes flink. Onder meer dankzij de grote vraag naar plug in hybrides als de Volvo V60 en Volvo XC90. Snijders wist de fabriek in Zweden er volgens Volvo Nederland van te overtuigen om prioriteit te geven aan de snelle levering van deze modellen in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Volvo-directeur Snijders promoveert naar Azië | Automotive Online

Volvo-directeur Snijders promoveert naar Azië

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Onder leiding van Snijders werd Volvo meerdere keren verkozen tot beste importeur volgens de dealers (Foto: Volvo Car Nederland).

Richard Snijders startte in november 2012 bij Volvo Nederland. Daarvoor werkte hij voor Volvo in de fabrieken, het hoofdkantoor in Zweden en bij de verkooporganisaties van Volvo in China, Japan, Australië, Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Onder zijn regime won Volvo Car Nederland de laatste vijf jaar drie keer de Rodi-Award en stegen de volumes flink. Onder meer dankzij de grote vraag naar plug in hybrides als de Volvo V60 en Volvo XC90. Snijders wist de fabriek in Zweden er volgens Volvo Nederland van te overtuigen om prioriteit te geven aan de snelle levering van deze modellen in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.