Baas Duitse Hedin Electric Mobility per direct vertrokken

Hedin • Er was sprake van een verschil van mening.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Hedin
(foto: Shutterstock)

De ceo van Hedin Electric Mobility, Lars Pauly, is met onmiddellijke ingang opgestapt. Pauly verschilde van mening met de Raad van Bestuur over de strategie van de onderneming die BYD importeert en distribueert in Duitsland.

Dat heeft moederbedrijf Hedin Mobility Groep meegedeeld in een persbericht. Het Zweedse autoconcern dankt Pauly daarbij voor zijn toewijding en wenst hem het beste voor de toekomst. Zijn taken worden tijdelijk overgenomen door Marcus Larsson terwijl een opvolger wordt gezocht.

Pauly was sinds oktober vorig jaar ceo van Hedin Electric Mobility. Voordien werkte hij lange tijd bij Mercedes-Benz en Daimler, onder meer in China. “Nu de ‘Board’ en Lars Payle uiteenlopende ideeën hebben over de strategie voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf, zijn we tot de conclusie gekomen dat een nieuw leiderschap de beste optie is voor alle partijen”, aldus Anders Hedin, oprichter en CEO van Hedin Mobility Group.

Vorige maand zag de Hedin Groep zijn winst halveren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Baas Duitse Hedin Electric Mobility per direct vertrokken | Automotive Online

Baas Duitse Hedin Electric Mobility per direct vertrokken

Hedin • Er was sprake van een verschil van mening.
Redactie Redactie
• Laatste update:
Hedin
(foto: Shutterstock)

De ceo van Hedin Electric Mobility, Lars Pauly, is met onmiddellijke ingang opgestapt. Pauly verschilde van mening met de Raad van Bestuur over de strategie van de onderneming die BYD importeert en distribueert in Duitsland.

Dat heeft moederbedrijf Hedin Mobility Groep meegedeeld in een persbericht. Het Zweedse autoconcern dankt Pauly daarbij voor zijn toewijding en wenst hem het beste voor de toekomst. Zijn taken worden tijdelijk overgenomen door Marcus Larsson terwijl een opvolger wordt gezocht.

Pauly was sinds oktober vorig jaar ceo van Hedin Electric Mobility. Voordien werkte hij lange tijd bij Mercedes-Benz en Daimler, onder meer in China. “Nu de ‘Board’ en Lars Payle uiteenlopende ideeën hebben over de strategie voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf, zijn we tot de conclusie gekomen dat een nieuw leiderschap de beste optie is voor alle partijen”, aldus Anders Hedin, oprichter en CEO van Hedin Mobility Group.

Vorige maand zag de Hedin Groep zijn winst halveren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.