Stellantis kiest opnieuw voor navigatie van Tomtom

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Voor zowel bestaande als nieuwe modellen kiest Stellantis voor navigatiesystemen van Tomtom (foto: Tomtom)

Tomtom heeft het contract met Stellantis ook voor de komende jaren zeker kunnen stellen. Het Nederlandse bedrijf blijft ook na 2024 kaarten, navigatiesoftware en slimme diensten leveren aan Stellantis, maakte Tomtom bekend. Daarbij werd ook afgesproken dat de huidige modellen van Stellantis gebruik blijven maken van de navigatieoplossingen van Tomtom. Het gaat dan om auto’s van onder meer de merken Citroën, Peugeot, Fiat, Opel, Alfa Romeo en Jeep.

Tomtom maakte over afgelopen jaar 100 miljoen euro verlies en kondigde een reorganisatie aan, waarbij ongeveer 500 banen worden geschrapt. De tegenvallende resultaten zijn mede gevolg van de coronacrisis en het chiptekort, waardoor er minder nieuwe auto’s worden verkocht. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Stellantis kiest opnieuw voor navigatie van Tomtom | Automotive Online

Stellantis kiest opnieuw voor navigatie van Tomtom

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Voor zowel bestaande als nieuwe modellen kiest Stellantis voor navigatiesystemen van Tomtom (foto: Tomtom)

Tomtom heeft het contract met Stellantis ook voor de komende jaren zeker kunnen stellen. Het Nederlandse bedrijf blijft ook na 2024 kaarten, navigatiesoftware en slimme diensten leveren aan Stellantis, maakte Tomtom bekend. Daarbij werd ook afgesproken dat de huidige modellen van Stellantis gebruik blijven maken van de navigatieoplossingen van Tomtom. Het gaat dan om auto’s van onder meer de merken Citroën, Peugeot, Fiat, Opel, Alfa Romeo en Jeep.

Tomtom maakte over afgelopen jaar 100 miljoen euro verlies en kondigde een reorganisatie aan, waarbij ongeveer 500 banen worden geschrapt. De tegenvallende resultaten zijn mede gevolg van de coronacrisis en het chiptekort, waardoor er minder nieuwe auto’s worden verkocht. 

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.