Guido Pot vertrekt bij Xpeng

Xpeng • Elvis Cheng en Jens Olsen gaan de regio leiden.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Guido Pot. (Foto: Xpeng)

Guido Pot vertrekt bij Xpeng. Dat bevestigt hij aan AM. Pot begon vorig jaar als deputy managing director Benelux bij het merk. Onder zijn leiding werd de Nederlandse organisatie opgebouwd en werden (lease)partnerships afgesloten. Door de introductie van de nieuwe salesregio Noord-Europa komt zijn functie te vervallen. Elvis Cheng en Jens Olsen gaan de regio leiden.

Xpeng startte vorig jaar de verkoopactiviteiten in Nederland. Dat deed het vanuit eigen vestigingen en via agent Emil Frey, die drie vestigingen openende. Binnenkort lanceert het merk de G6, een Tesla Model Y-afgeleide.
Pot, die in het verleden onder meer voor Jaguar Land Rover, GM en Terberg werkte en de AM Mobtalk-podcast mee opzette, oriënteert zich op nieuwe mogelijkheden in ‘het dynamische merkenlandschap’.
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Guido Pot vertrekt bij Xpeng | Automotive Online

Guido Pot vertrekt bij Xpeng

Xpeng • Elvis Cheng en Jens Olsen gaan de regio leiden.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Guido Pot. (Foto: Xpeng)

Guido Pot vertrekt bij Xpeng. Dat bevestigt hij aan AM. Pot begon vorig jaar als deputy managing director Benelux bij het merk. Onder zijn leiding werd de Nederlandse organisatie opgebouwd en werden (lease)partnerships afgesloten. Door de introductie van de nieuwe salesregio Noord-Europa komt zijn functie te vervallen. Elvis Cheng en Jens Olsen gaan de regio leiden.

Xpeng startte vorig jaar de verkoopactiviteiten in Nederland. Dat deed het vanuit eigen vestigingen en via agent Emil Frey, die drie vestigingen openende. Binnenkort lanceert het merk de G6, een Tesla Model Y-afgeleide.
Pot, die in het verleden onder meer voor Jaguar Land Rover, GM en Terberg werkte en de AM Mobtalk-podcast mee opzette, oriënteert zich op nieuwe mogelijkheden in ‘het dynamische merkenlandschap’.
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.