Toyota haalt de 1,5 miljoen EV’s

Steven Don Steven Don
toyota ev

"In iets meer dan 20 jaar hebben we de verkopen van elektrische voertuigen zien toenemen van onder de 500 naar meer dan 1,5 miljoen. Dat is een getuigenis van onze klanten voor de kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze elektrische aandrijvingen. Dankzij hen is er ook een solide fundering gelegd voor de massaproductie van een meer diverse portefeuille aan elektrische voertuigen," zegt vice-president Shigeki Terashi.

Toyota hoopt in 2020 met die massaproductie van batterij-EV’s te beginnen, eerst in China en India en vervolgens in Japan, de Verenigde Staten en Europa. Tegelijk zal het doorgaan met de productie van hybride modellen voor opkomende markten. Daarnaast worden in Japan dit jaar nog de eerste op waterstof rijdende bussen van Toyota op de weg gebracht.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
Toyota haalt de 1,5 miljoen EV’s | Automotive Online

Toyota haalt de 1,5 miljoen EV’s

Steven Don Steven Don
toyota ev

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.