VDL vindt busorder BYD van Schiphol ‘geweldig triest’

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • Korstiaan Versteeg

  Schiphol en overheid hebben jullie dan niks geleerd van dossier Fyra, kies voor de lange termijn en niet voor de prijs, erg triest dit en ook nog een ondernemer voorbij lopen die zijn nek uitsteekt voor de fabriek in Born

 • ab h. bouvy

  De overheid kan maar beter stoppen met het subsidieren van innovatieprojecten. Dat heeft natuurlijk geen zin als Nederlandse ondernemers telkens achter het net vissen!

 • Fernando Yastrxembiec

  Nederlandse overheid U moest U rot schamen.
  En Rutte en Samson maar zeggen er moet meer besteed worden.
  Dan is dit weer eens een intriest verhaal en een zeer kortzichtige beslissing.

 • Peter van de Sandt

  Het is triest maar je moet het wel Global blijven bekijken, het is geven en nemen VDL scoort wel andere orders uit het buitenland daar zitten misschien ook bedrijven die het zelfde doen als VDL en vinden het triest dat zij de order zijn misgelopen, maar het blijft jammer succes