Arval neemt elektrische auto’s BYD op in leaseaanbod

Arval • Nadat BYD eerder zijn showroom-netwerk uitbreidde, worden nu ook de elektrische auto’s van het Chinese merk aangeboden aan zowel klanten van private lease als aan de zakelijke markt.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Arval)

Arval gaat in Europa de auto’s van BYD opnemen in de leasevloot. Beide bedrijven hebben hiertoe een intentieverklaring ondertekend. Dit maakt Arval vandaag bekend.

De overeenkomst werd vorige week getekend door Arval ceo Alain van Groenendael en managing director van BYD Europe Michael Shu. De elektrische auto’s van BYD worden aangeboden aan zowel private leaseklanten als aan de zakelijke markt. Daarnaast wordt Arval white labelpartner voor BYD in Italië, Spanje en Duitsland.

‘Deze samenwerking gaat ons helpen om de particuliere rijder de overstap te laten maken naar elektrisch rijden. Bovendien zijn we straks beter in staat om onze zakelijke klanten te adviseren als het gaat om de transitie naar elektrische personen- en bestelauto’s’, aldus Arval in een verklaring.

Arval wil in 2025 wereldwijd 700 duizend geëlektrificeerde voertuigen in de vloot hebben.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Arval neemt elektrische auto’s BYD op in leaseaanbod | Automotive Online

Arval neemt elektrische auto’s BYD op in leaseaanbod

Arval • Nadat BYD eerder zijn showroom-netwerk uitbreidde, worden nu ook de elektrische auto’s van het Chinese merk aangeboden aan zowel klanten van private lease als aan de zakelijke markt.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Arval)

Arval gaat in Europa de auto’s van BYD opnemen in de leasevloot. Beide bedrijven hebben hiertoe een intentieverklaring ondertekend. Dit maakt Arval vandaag bekend.

De overeenkomst werd vorige week getekend door Arval ceo Alain van Groenendael en managing director van BYD Europe Michael Shu. De elektrische auto’s van BYD worden aangeboden aan zowel private leaseklanten als aan de zakelijke markt. Daarnaast wordt Arval white labelpartner voor BYD in Italië, Spanje en Duitsland.

‘Deze samenwerking gaat ons helpen om de particuliere rijder de overstap te laten maken naar elektrisch rijden. Bovendien zijn we straks beter in staat om onze zakelijke klanten te adviseren als het gaat om de transitie naar elektrische personen- en bestelauto’s’, aldus Arval in een verklaring.

Arval wil in 2025 wereldwijd 700 duizend geëlektrificeerde voertuigen in de vloot hebben.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.