ADG Groep en Bochane nieuwe BYD-dealers; vier extra vestigingen

BYD • BYD Meppel, BYD Utrecht, BYD Apeldoorn en de vernieuwde locatie van BYD Arnhem openen uiterlijk maart dit jaar de deuren.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
(foto: Shutterstock)

BYD breidt zijn showroom-netwerk uit en start een samenwerking met Bochane Groep in Utrecht en Apeldoorn. Daarnaast opent ADG Groep een nieuwe BYD-vestiging in Meppel, ook opent de servicevestiging in Arnhem voor verkoop na een verbouwing. Dat meldt BYD in een persbericht.

“De uitbreiding van het netwerk draagt bij aan de groeiambitie van Louwman en BYD”, zegt Lucas van Schijndel, general manager Louwman BYD.

Bochane was voorheen geen dealer van een van de Louwman-merken. ADG werkte al wel samen met Louwman.

Vestigingen

BYD Meppel, BYD Utrecht, BYD Apeldoorn en de vernieuwde locatie van BYD Arnhem openen in het eerste kwartaal van 2024.

De vestiging in Meppel is de eerste zelfstandige sales en aftersales locatie van BYD in Noord-Nederland. Het pand nabij de af- en oprit van de A32 wordt momenteel ‘EV-ready’ gemaakt.

In juli 2022 opende Louwman BYD haar eerste showroom in Amsterdam. Kort daarna volgde Rotterdam en opende de locatie in Eindhoven haar deuren. Louwman BYD beschikt daarnaast al over twee service- en proefritlocaties in Arnhem en Groningen.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.