BYD brengt samen met Ayvens BYD Lease

BYD • BYD heeft leasemaatschappij Ayvens geselecteerd als partner.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Louwman)

BYD introduceert een whitelabel leaseaanbod onder de naam BYD Lease. Het aanbod geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Leasemaatschappij Ayvens is geselecteerd om in heel Europa als full-service leasepartner het aanbod vorm te geven. Dit maakt dealerpartner Louwman bekend.

Lucas van Schijndel, managing director van Louwman BYD: “We kijken uit naar de samenwerking met Ayvens als captive leasepartner om zo elektrisch rijden in een BYD voor veel mensen bereikbaar te maken.”

‘Veelbelovend’

De full-service leasecontracten zijn met meerdere looptijden beschikbaar waarbij financiering, verzekering, pechhulp, en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de contractperiode is de verzorging van alle leasediensten in handen van Ayvens.

Sander Pleij, country managing director van Ayvens in Nederland: “We delen dezelfde ambitie om mobiliteit duurzamer en toegankelijker te maken. BYD is een veelbelovende nieuwkomer in de markt van elektrische voertuigen.”

BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

BYD brengt samen met Ayvens BYD Lease | Automotive Online

BYD brengt samen met Ayvens BYD Lease

BYD • BYD heeft leasemaatschappij Ayvens geselecteerd als partner.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
(foto: Louwman)

BYD introduceert een whitelabel leaseaanbod onder de naam BYD Lease. Het aanbod geldt voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Leasemaatschappij Ayvens is geselecteerd om in heel Europa als full-service leasepartner het aanbod vorm te geven. Dit maakt dealerpartner Louwman bekend.

Lucas van Schijndel, managing director van Louwman BYD: “We kijken uit naar de samenwerking met Ayvens als captive leasepartner om zo elektrisch rijden in een BYD voor veel mensen bereikbaar te maken.”

‘Veelbelovend’

De full-service leasecontracten zijn met meerdere looptijden beschikbaar waarbij financiering, verzekering, pechhulp, en service- en onderhoudsbeurten zijn inbegrepen. Gedurende de contractperiode is de verzorging van alle leasediensten in handen van Ayvens.

Sander Pleij, country managing director van Ayvens in Nederland: “We delen dezelfde ambitie om mobiliteit duurzamer en toegankelijker te maken. BYD is een veelbelovende nieuwkomer in de markt van elektrische voertuigen.”

BYD Lease start met zes modellen. De BYD Dolphin is te leasen vanaf 414 euro per maand.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.