Minister Cramer van VROM opent biobenzinepomp in Voorburg

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • J. Hillemans

    Zeker weten dat die grond geen regenwoud is geweest??
    En waarom dan geen E85 maar slechts een schamele E15?
    Ooh en een cent goedkoper per liter; maar het meerverbruik door de ethanol is waarschijnlijk meer dan de 0,66% korting op een liter…. Dus is er nog steeds geen bemoedigend echt voordeel voor de gebruiker. Maar Cramer heeft weer een goede publicteit want weer wat voor het MILIEU gedaan. Het is naar mijn mening een loos gebaar, een schijnvertoning die NIETS toevoegt aan de werkelijke oplossing.