Nieuwe Jobmotive-website gelanceerd

Redactie Redactie
• Laatste update:

De banen zijn onderverdeeld in vijftien verschillende sectoren: van lease tot tankstation, van aftermarket tot schade.
Gemiddeld wordt er zo’n honderdduizend keer per week een vacature geraadpleegd. Bovendien kunnen Bovag-leden gratis hun vacatures plaatsen, dit vanwege een samenwerking tussen Bovag en Langfords Publications, de uitgeverij die de site exploiteert. De nieuwe site is zoekmachine-vriendelijk gemaakt waardoor sollicitanten Jobmotive nog gemakkelijker kunnen vinden en de vacatures meer respons zullen genereren. Daarnaast is de site een stuk overzichtelijker geworden: je kunt naar functie of sector onderverdeeld in een oogopslag zien hoeveel vacatures er zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.