Friese garagehouder verdacht van bpm-fraude

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Belastingdienst in een persbericht.

De garagehouder importeert luxe auto’s. Uit onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk sjoemelde met de kilometerstanden van de auto’s. Vanaf 2013 tot heden vulde de man mogelijk voor 142 auto’s een hogere kilometerstand in, waardoor de waarde van de auto’s lager werd. Dat leidde tot een lager te betalen bpm bedrag.

Het belastingnadeel wordt geschat op minimaal 352 duizend euro. 

De Fiod controleert de laatste jaren streng op bpm-fraude

Friese garagehouder verdacht van bpm-fraude | Automotive Online

Friese garagehouder verdacht van bpm-fraude

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt de Belastingdienst in een persbericht.

De garagehouder importeert luxe auto’s. Uit onderzoek blijkt dat hij vermoedelijk sjoemelde met de kilometerstanden van de auto’s. Vanaf 2013 tot heden vulde de man mogelijk voor 142 auto’s een hogere kilometerstand in, waardoor de waarde van de auto’s lager werd. Dat leidde tot een lager te betalen bpm bedrag.

Het belastingnadeel wordt geschat op minimaal 352 duizend euro. 

De Fiod controleert de laatste jaren streng op bpm-fraude