‘Volledige onderhoudshistorie occasion is duizend euro waard’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Consumenten willen niet het risico lopen dat ze achteraf worden geconfronteerd met onvoorziene reparatiekosten”, aldus Anton Pluim, directeur van 100 Procent Onderhouden. “Voor een goede onderhoudshistorie willen zij daarom gemiddeld wel duizend euro meer betalen.” Volgens het onderzoek vinden consumenten onverwachte reparatiekosten het grootste risico bij het kopen van een gebruikte auto, gevolgd door een kilometerstand die niet klopt.

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

‘Volledige onderhoudshistorie occasion is duizend euro waard’ | Automotive Online

‘Volledige onderhoudshistorie occasion is duizend euro waard’

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Consumenten willen niet het risico lopen dat ze achteraf worden geconfronteerd met onvoorziene reparatiekosten”, aldus Anton Pluim, directeur van 100 Procent Onderhouden. “Voor een goede onderhoudshistorie willen zij daarom gemiddeld wel duizend euro meer betalen.” Volgens het onderzoek vinden consumenten onverwachte reparatiekosten het grootste risico bij het kopen van een gebruikte auto, gevolgd door een kilometerstand die niet klopt.

Lees het volledige artikel op Automotive Werkplaats

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.