Alliance Automotive Group Benelux koopt Belgisch SDS Autoparts

Partspoint • De grossier in auto-onderdelen wordt volledig geïntegreerd binnen Partspoint.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Foto: AAGB

SDS Carparts in Stekene, tussen Antwerpen en Gent, is overgenomen door Alliance Automotive Group Benelux (AAGB). Dat meldt AAGB in een persbericht. De activiteiten worden voortgezet binnen Partspoint.

SDS Carparts bestaat sinds 1994 en telt 17 medewerkers. “Met de overname verwerven we een prachtige toekomstbestendige vestiging in Oost-Vlaanderen”, stelt Rob Visser, director network bij AAGB. Het team blijft gewoon bij SBS werken, inclusief de verkopende eigenaren Scotty Sack en Nathalie Deprez.

Partspoint versterkt met de overname zijn aandeel op de Belgische markt. De grossier heeft inmiddels 25 vestigingen (voorheen Brezan) in Vlaanderen en Wallonië. Ook garageformule Autovakmeester van Partspoint is actief in België, zij het onder de naam Autorepairmaster.

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.