Virena Autogroep neemt Noordelijke Kia-dealercontracten Stern over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De nieuwe vestiging in Assen. (Foto: Virena Autogroep)

Virena Autogroep is met ingang van juli de nieuwe Kia-dealer voor de rayons Groningen en Assen. Het bedrijf neemt de dealerschappen over van Stern, dat wel dealer van het Koreaanse merk blijft in Noord-Holland. Dat bevestigen de bedrijven aan Automotive.

Virena Autogroep, dat in 2020 voortkwam uit een fusie van Van Staalduinen en Weesepoel, gaat in eerste instantie beide gebieden bewerken vanuit Assen, waar het een vestiging opent. Op termijn wordt er ook vestiging geopend in Groningen, dat gebied wordt nu bewerkt vanuit de bestaande vestigingen. Een handvol medewerkers maakt de overstap van Stern naar Virena. Virena Autogroep staat op plek 60 in de Automotive Dealerholding top 60. Bestel de uitgave hier.

Werkgebied

“We zijn verheugd dat we ons werkgebied kunnen uitbreiden”, zegt dga Gerrit van Staalduinen. Het bedrijf heeft nu vijf Kia-vestigingen. “Dat moeten er met Groningen erbij zes worden. We hopen dan door te groeien naar tweeduizend nieuwe Kia’s op jaarbasis.”

Vorige week meldde Stern dat zijn Hyundai-dealerschappen in Noord-Oost Nederland naar Van Mossel gaan.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Virena Autogroep neemt Noordelijke Kia-dealercontracten Stern over | Automotive Online

Virena Autogroep neemt Noordelijke Kia-dealercontracten Stern over

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
De nieuwe vestiging in Assen. (Foto: Virena Autogroep)

Virena Autogroep is met ingang van juli de nieuwe Kia-dealer voor de rayons Groningen en Assen. Het bedrijf neemt de dealerschappen over van Stern, dat wel dealer van het Koreaanse merk blijft in Noord-Holland. Dat bevestigen de bedrijven aan Automotive.

Virena Autogroep, dat in 2020 voortkwam uit een fusie van Van Staalduinen en Weesepoel, gaat in eerste instantie beide gebieden bewerken vanuit Assen, waar het een vestiging opent. Op termijn wordt er ook vestiging geopend in Groningen, dat gebied wordt nu bewerkt vanuit de bestaande vestigingen. Een handvol medewerkers maakt de overstap van Stern naar Virena. Virena Autogroep staat op plek 60 in de Automotive Dealerholding top 60. Bestel de uitgave hier.

Werkgebied

“We zijn verheugd dat we ons werkgebied kunnen uitbreiden”, zegt dga Gerrit van Staalduinen. Het bedrijf heeft nu vijf Kia-vestigingen. “Dat moeten er met Groningen erbij zes worden. We hopen dan door te groeien naar tweeduizend nieuwe Kia’s op jaarbasis.”

Vorige week meldde Stern dat zijn Hyundai-dealerschappen in Noord-Oost Nederland naar Van Mossel gaan.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.