Nieuw Allparts-garageconcept breidt uit met 35 bedrijven

Nexus • Car Service Partner van AllParts ondersteunt garages op het gebied van techniek en marketing.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Bestaande Allparts-garageconcepten CarXpert en AutoExcellent. (Foto: Allparts).

Car Service Partner, een concept van AllParts, heeft sinds de lancering op 1 april 35 nieuwe garagebedrijven verwelkomd. Dit meldt Nexus Automotive Nederland in een persbericht.

Garages die zich bij Car Service Partner aansluiten, ontvangen ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast zijn diensten zoals pechhulpservice en WESP optioneel beschikbaar, waardoor ondernemers zich volledig kunnen richten op onderhoud en reparaties.

René en Edwin Visser van RKV-Trading uit Sint Annaparochie zijn recent toegetreden tot Car Service Partner. “Het toegankelijke concept en de goede relatie met onze grossier, AllParts Ype Kramer, waren doorslaggevend”, zegt Edwin Visser. René Visser voegt toe: “We profiteren van ondersteuning terwijl we onze onafhankelijkheid als ondernemers behouden.”

Volgens Kees Willemsen, directeur marketing en sales van Nexus Automotive Nederland, voorziet Car Service Partner duidelijk in een behoefte en verwacht het bedrijf verdere groei. Car Service Partner is onderdeel van het AllParts-netwerk, dat ook de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent exclusief aanbiedt.

Nexus Automotive International is actief in 68 landen en heeft inmiddels de grens van 40 miljard euro cumulatieve omzet wereldwijd doorbroken.

Alle werkplaatsformules willen groeien, zo was de strekking van een inventarisatie vorig jaar bij meerdere formulemanagers. Inmiddels hebben de grootste concepten samen zo’n 2.900 aangesloten autobedrijven. Is er met zoveel marktaandeel dit jaar ook nog groei mogelijk? Bekijk hier de 18 grootste garageformules.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Nieuw Allparts-garageconcept breidt uit met 35 bedrijven | Automotive Online

Nieuw Allparts-garageconcept breidt uit met 35 bedrijven

Nexus • Car Service Partner van AllParts ondersteunt garages op het gebied van techniek en marketing.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
Bestaande Allparts-garageconcepten CarXpert en AutoExcellent. (Foto: Allparts).

Car Service Partner, een concept van AllParts, heeft sinds de lancering op 1 april 35 nieuwe garagebedrijven verwelkomd. Dit meldt Nexus Automotive Nederland in een persbericht.

Garages die zich bij Car Service Partner aansluiten, ontvangen ondersteuning op het gebied van techniek en marketing. Daarnaast zijn diensten zoals pechhulpservice en WESP optioneel beschikbaar, waardoor ondernemers zich volledig kunnen richten op onderhoud en reparaties.

René en Edwin Visser van RKV-Trading uit Sint Annaparochie zijn recent toegetreden tot Car Service Partner. “Het toegankelijke concept en de goede relatie met onze grossier, AllParts Ype Kramer, waren doorslaggevend”, zegt Edwin Visser. René Visser voegt toe: “We profiteren van ondersteuning terwijl we onze onafhankelijkheid als ondernemers behouden.”

Volgens Kees Willemsen, directeur marketing en sales van Nexus Automotive Nederland, voorziet Car Service Partner duidelijk in een behoefte en verwacht het bedrijf verdere groei. Car Service Partner is onderdeel van het AllParts-netwerk, dat ook de garagenetwerken CarXpert en AutoExcellent exclusief aanbiedt.

Nexus Automotive International is actief in 68 landen en heeft inmiddels de grens van 40 miljard euro cumulatieve omzet wereldwijd doorbroken.

Alle werkplaatsformules willen groeien, zo was de strekking van een inventarisatie vorig jaar bij meerdere formulemanagers. Inmiddels hebben de grootste concepten samen zo’n 2.900 aangesloten autobedrijven. Is er met zoveel marktaandeel dit jaar ook nog groei mogelijk? Bekijk hier de 18 grootste garageformules.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.