Kwikfit Hoofddorp aangewezen als Arval Center

Arval • Het garagebedrijf treedt daarmee toe tot het Arval Preferred Network.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Kwikfit)

Kwikfit Hoofddorp is door leasemaatschappij Arval aangewezen als Arval Center. Het garagebedrijf treedt daarmee toe tot het Arval Preferred Network, een keten van autobedrijven die voldoen aan de eisen van de leasemaatschappij voor het uitvoeren van onderhoud en schadereparaties. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Erik van Rumund, manager corporate sales bij Kwikfit: “Wij zijn er trots op dat Arval voor ons heeft gekozen als preferred partner voor onderhoudswerkzaamheden aan hun leasevloot. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge eisen die Arval stelt op het gebied van klanttevredenheid, flexibiliteit en duurzaamheid.”

Eerder maakte Arval al onderhoudsafspraken met Profile en James Autoservice. Arval streeft ernaar om jaarlijks tien tot twintig centers te openen, zo meldt het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Kwikfit Hoofddorp aangewezen als Arval Center | Automotive Online

Kwikfit Hoofddorp aangewezen als Arval Center

Arval • Het garagebedrijf treedt daarmee toe tot het Arval Preferred Network.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(foto: Kwikfit)

Kwikfit Hoofddorp is door leasemaatschappij Arval aangewezen als Arval Center. Het garagebedrijf treedt daarmee toe tot het Arval Preferred Network, een keten van autobedrijven die voldoen aan de eisen van de leasemaatschappij voor het uitvoeren van onderhoud en schadereparaties. Dit maakt het bedrijf vandaag bekend.

Erik van Rumund, manager corporate sales bij Kwikfit: “Wij zijn er trots op dat Arval voor ons heeft gekozen als preferred partner voor onderhoudswerkzaamheden aan hun leasevloot. Dit betekent dat wij voldoen aan de hoge eisen die Arval stelt op het gebied van klanttevredenheid, flexibiliteit en duurzaamheid.”

Eerder maakte Arval al onderhoudsafspraken met Profile en James Autoservice. Arval streeft ernaar om jaarlijks tien tot twintig centers te openen, zo meldt het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.