Century stopt met verkoop in Stadskanaal en opent Campus in Emmen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Dga Erik Meems van Century. (Foto: Jan Buwalda)

Century Autogroep start per 1 juli met een Century Campus in Emmen. De verkoopactiviteiten van een aantal merken en vestigingen wordt dan ook verplaatst, zo meldt het bedrijf. Het heeft al een campus in Groningen.

De verkoop van Audi in Emmen wordt gestopt en verhuist naar Groningen. In Emmen ligt de focus dan op de merken Volkswagen (personen- en bedrijfswagens), Seat en Skoda. Nieuw is ook dat er op de Century Campus een occasioncentrum wordt gevestigd. Om alles te realiseren, wordt de vestiging in Emmen de komende tijd fors verbouwd. Overigens heeft Century in Emmen ook een schadeherstelvestiging van Schadenet en Century Autoverhuur.

Daarnaast verplaatst Century de verkoop van Seat van Assen naar de filialen in Emmen en Groningen. In Stadskanaal wordt gestopt met de verkoop van auto’s. Per 1 juli gaat deze vestiging verder als servicecentrum. De klanten uit deze regio kunnen terecht op de verkoopvestigingen in Assen, Emmen, Groningen en Winschoten.  

Multibrand is onvermijdelijk, zei dga Erik Meems in 2017 tegen Automotive.

Century staat met een nieuwverkoop van 4.400 nieuwe auto’s op plek 20 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Century stopt met verkoop in Stadskanaal en opent Campus in Emmen | Automotive Online

Century stopt met verkoop in Stadskanaal en opent Campus in Emmen

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Dga Erik Meems van Century. (Foto: Jan Buwalda)

Century Autogroep start per 1 juli met een Century Campus in Emmen. De verkoopactiviteiten van een aantal merken en vestigingen wordt dan ook verplaatst, zo meldt het bedrijf. Het heeft al een campus in Groningen.

De verkoop van Audi in Emmen wordt gestopt en verhuist naar Groningen. In Emmen ligt de focus dan op de merken Volkswagen (personen- en bedrijfswagens), Seat en Skoda. Nieuw is ook dat er op de Century Campus een occasioncentrum wordt gevestigd. Om alles te realiseren, wordt de vestiging in Emmen de komende tijd fors verbouwd. Overigens heeft Century in Emmen ook een schadeherstelvestiging van Schadenet en Century Autoverhuur.

Daarnaast verplaatst Century de verkoop van Seat van Assen naar de filialen in Emmen en Groningen. In Stadskanaal wordt gestopt met de verkoop van auto’s. Per 1 juli gaat deze vestiging verder als servicecentrum. De klanten uit deze regio kunnen terecht op de verkoopvestigingen in Assen, Emmen, Groningen en Winschoten.  

Multibrand is onvermijdelijk, zei dga Erik Meems in 2017 tegen Automotive.

Century staat met een nieuwverkoop van 4.400 nieuwe auto’s op plek 20 in de Automotive Dealerholding Top 60.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.