Century Autogroep neemt CAS-GEA Autoschade over

Overname • De overname betekent voor Century een verdere doorgroei in schadeherstelwerkzaamheden in de regio Emmen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Century Autogroep neemt per 31 maart CAS-GEA Autoschade over. (foto: Century Autogroep)

Century Autogroep neemt per 31 maart CAS-GEA Autoschade over. CAS-GEA Autoschade heeft vestigingen in Emmen en Coevorden. De overname betekent voor Century een verdere doorgroei in schadeherstelwerkzaamheden in de regio Emmen, naast de al bestaande Century Schadenet-vestigingen in Groningen en Assen. Dit meldt het bedrijf in een verklaring. Century nam in september ook fietsenwinkel Velodroom over en houdt zich bezig met de elektrische bakfietsen van Dockr.

De werkzaamheden en het personeel van de vestiging in Coevorden zullen gelijktijdig worden geïntegreerd in de vestiging in Emmen. Alle 27 medewerkers gaan mee in de overname. De vestiging in Emmen zal voortgezet worden onder de naam “Century CAS Schadeherstel”.

Aandeelhouder

De huidige aandeelhouders, Mathijs en Johan van Leeuwen, blijven als aandeelhouder verbonden aan het bedrijf. Naast CAS-GEA hebben de broers activiteiten in Gelderland met het universele autobedrijf Van Leeuwen Auto’s, schadeherstel als Schadenet vestiging en Van Leeuwen Boten, allen gevestigd in Kesteren.

Erik Meems, directeur/eigenaar Century Autogroep: “Ik ben trots dat we samen met Mathijs en Johan van Leeuwen deze nieuwe samenwerking hebben kunnen realiseren. We zien dat onze schadestrategie die we enkele jaren geleden hebben ingezet, zijn vruchten afwerpt.” Century is verder van plan om in 2023 de schadebedrijven in Groningen en Assen respectievelijk uit te breiden en te moderniseren.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Century Autogroep neemt CAS-GEA Autoschade over | Automotive Online

Century Autogroep neemt CAS-GEA Autoschade over

Overname • De overname betekent voor Century een verdere doorgroei in schadeherstelwerkzaamheden in de regio Emmen.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Century Autogroep neemt per 31 maart CAS-GEA Autoschade over. (foto: Century Autogroep)

Century Autogroep neemt per 31 maart CAS-GEA Autoschade over. CAS-GEA Autoschade heeft vestigingen in Emmen en Coevorden. De overname betekent voor Century een verdere doorgroei in schadeherstelwerkzaamheden in de regio Emmen, naast de al bestaande Century Schadenet-vestigingen in Groningen en Assen. Dit meldt het bedrijf in een verklaring. Century nam in september ook fietsenwinkel Velodroom over en houdt zich bezig met de elektrische bakfietsen van Dockr.

De werkzaamheden en het personeel van de vestiging in Coevorden zullen gelijktijdig worden geïntegreerd in de vestiging in Emmen. Alle 27 medewerkers gaan mee in de overname. De vestiging in Emmen zal voortgezet worden onder de naam “Century CAS Schadeherstel”.

Aandeelhouder

De huidige aandeelhouders, Mathijs en Johan van Leeuwen, blijven als aandeelhouder verbonden aan het bedrijf. Naast CAS-GEA hebben de broers activiteiten in Gelderland met het universele autobedrijf Van Leeuwen Auto’s, schadeherstel als Schadenet vestiging en Van Leeuwen Boten, allen gevestigd in Kesteren.

Erik Meems, directeur/eigenaar Century Autogroep: “Ik ben trots dat we samen met Mathijs en Johan van Leeuwen deze nieuwe samenwerking hebben kunnen realiseren. We zien dat onze schadestrategie die we enkele jaren geleden hebben ingezet, zijn vruchten afwerpt.” Century is verder van plan om in 2023 de schadebedrijven in Groningen en Assen respectievelijk uit te breiden en te moderniseren.

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.