Op Bezoek bij Broekhuis | Stellantis-strategie maakt terugkeer Lancia mogelijk (en komst Chinees budgetmodel)

Lancia • Wie wil weten hoe de directe toekomst van Stellantis eruit ziet, moet een kijkje nemen bij de Broekhuis-showroom in Zwolle. Het is het eerste grote House of Stellantis in Europa. En dat betekent: één pand met daarin relatief kleine showrooms van alle Stellantis-merken. Vanaf de centrale balie kun je alle showrooms inkijken en lopen. Ieder merk presenteert zijn modellen in de eigen CI.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Lancia

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Op Bezoek bij Broekhuis | Stellantis-strategie maakt terugkeer Lancia mogelijk (en komst Chinees budgetmodel) | Automotive Online

Op Bezoek bij Broekhuis | Stellantis-strategie maakt terugkeer Lancia mogelijk (en komst Chinees budgetmodel)

Lancia • Wie wil weten hoe de directe toekomst van Stellantis eruit ziet, moet een kijkje nemen bij de Broekhuis-showroom in Zwolle. Het is het eerste grote House of Stellantis in Europa. En dat betekent: één pand met daarin relatief kleine showrooms van alle Stellantis-merken. Vanaf de centrale balie kun je alle showrooms inkijken en lopen. Ieder merk presenteert zijn modellen in de eigen CI.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
Foto: Lancia

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.