Mercedes Nederland verhuist naar Nieuwegein

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Mercedes verlaat deze week het beeldbepalende pand in Utrecht.; (Foto: Mercedes Benz Nederland)

Mercedes-Benz gaat verhuizen. Op maandag 25 februari 2019 betrekken alle entiteiten een kantoorgebouw op bedrijventerrein de Liesbosch in Nieuwegein. Het nieuwe pand komt volgens de importeur tegemoet aan de wens om op een andere manier te gaan werken, waarbij mobiliteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.

De organisatie was de afgelopen zestien jaar gevestigd aan de Van Deventerlaan in Utrecht. “De overgang naar het kantoorpand in Nieuwegein valt samen met de afloop van het huidige huurcontract van het pand in Utrecht”, aldus Helen Van Nuffelen, head of corporate communications. “In het huidige pand lag de uitvoering van het nieuwe kantoorconcept van Daimler niet voor de hand, waardoor besloten is een nieuw gebouw te betrekken.”Lees ook hoeveel auto’s Mercedes dit jaar verwacht te verkopen.

De verhuizing heeft betrekking op alle entiteiten, waardoor de medewerkers van de divisies personenauto’s, bestelwagens, trucks en de financiële en mobiliteitsdiensten opnieuw onder een dak zijn gehuisvest. Het postbusnummer en de telefoonnummers van de verschillende entiteiten blijven ongewijzigd.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Mercedes Nederland verhuist naar Nieuwegein | Automotive Online

Mercedes Nederland verhuist naar Nieuwegein

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Mercedes verlaat deze week het beeldbepalende pand in Utrecht.; (Foto: Mercedes Benz Nederland)

Mercedes-Benz gaat verhuizen. Op maandag 25 februari 2019 betrekken alle entiteiten een kantoorgebouw op bedrijventerrein de Liesbosch in Nieuwegein. Het nieuwe pand komt volgens de importeur tegemoet aan de wens om op een andere manier te gaan werken, waarbij mobiliteit en flexibiliteit een belangrijke rol spelen.

De organisatie was de afgelopen zestien jaar gevestigd aan de Van Deventerlaan in Utrecht. “De overgang naar het kantoorpand in Nieuwegein valt samen met de afloop van het huidige huurcontract van het pand in Utrecht”, aldus Helen Van Nuffelen, head of corporate communications. “In het huidige pand lag de uitvoering van het nieuwe kantoorconcept van Daimler niet voor de hand, waardoor besloten is een nieuw gebouw te betrekken.”Lees ook hoeveel auto’s Mercedes dit jaar verwacht te verkopen.

De verhuizing heeft betrekking op alle entiteiten, waardoor de medewerkers van de divisies personenauto’s, bestelwagens, trucks en de financiële en mobiliteitsdiensten opnieuw onder een dak zijn gehuisvest. Het postbusnummer en de telefoonnummers van de verschillende entiteiten blijven ongewijzigd.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.