Oud-topman Autobinck adviseur van BYD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kort hierna trok Van Dijk (toen 60 jaar oud) zich plotseling terug als ceo van Autobinck, met als reden dat hij meer tijd met zijn familie wilde doorbrengen. Wel zou hij als adviseur aan Autobinck verbonden blijven. Nu vervult hij die rol dus aan de andere kant van de tafel, voor fabrikant BYD.Lees meer in Automotive nummer 16, die vandaag verschijnt. Als u een abonnement heeft of afsluit, kunt u het blad ook digitaal bekijken.

Oud-topman Autobinck adviseur van BYD | Automotive Online

Oud-topman Autobinck adviseur van BYD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Kort hierna trok Van Dijk (toen 60 jaar oud) zich plotseling terug als ceo van Autobinck, met als reden dat hij meer tijd met zijn familie wilde doorbrengen. Wel zou hij als adviseur aan Autobinck verbonden blijven. Nu vervult hij die rol dus aan de andere kant van de tafel, voor fabrikant BYD.Lees meer in Automotive nummer 16, die vandaag verschijnt. Als u een abonnement heeft of afsluit, kunt u het blad ook digitaal bekijken.