Arval NL-directeur Onno Bierhoff: ‘Markt vraagt om meer dan alleen auto-aanbod’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Leasemaatschappij Arval ontvouwde deze week zijn strategie voor de komende 5 jaar: Arval Beyond. Met veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, elektrificatie van de vloot, connected toepassingen en de verwachte transitie van auto naar mobiliteit. Die via een app “zo goed als die van Spotify of Netflix” beschikbaar moet zijn. In de Automotive Livestream legt Arval Nederland-directeur Onno Bierhoff uit hoe deze strategie in Nederland wordt ingevuld.

De Automotive Livestream is terug te zien via Youtube, LinkedIn en hieronder:

 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Arval NL-directeur Onno Bierhoff: ‘Markt vraagt om meer dan alleen auto-aanbod’ | Automotive Online

Arval NL-directeur Onno Bierhoff: ‘Markt vraagt om meer dan alleen auto-aanbod’

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:

Leasemaatschappij Arval ontvouwde deze week zijn strategie voor de komende 5 jaar: Arval Beyond. Met veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, elektrificatie van de vloot, connected toepassingen en de verwachte transitie van auto naar mobiliteit. Die via een app “zo goed als die van Spotify of Netflix” beschikbaar moet zijn. In de Automotive Livestream legt Arval Nederland-directeur Onno Bierhoff uit hoe deze strategie in Nederland wordt ingevuld.

De Automotive Livestream is terug te zien via Youtube, LinkedIn en hieronder:

 

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.