Arval behaalt ‘platinum-rating’ van Ecovadis

Arval • Dit jaar scoorde Arval 84 van de maximaal haalbare 100 punten.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Shutterstock)

Arval heeft in Nederland de ‘platinum-rating’ gekregen van Ecovadis, dat wereldwijd organisaties beoordeelt op duurzaamheid. De ‘platinum-beoordeling’ is de hoogste haalbare, waarmee Arval naar eigen zeggen wat betreft duurzaamheid tot de top 1 procent behoort van alle bedrijven die wereldwijd door Ecovadis zijn beoordeeld.

Dit jaar scoorde Arval 84 van de 100 punten. De Ecovadis ‘platinum-medaille’ weerspiegelt volgens Arval de toewijding van de leasemaatschappij op het gebied van milieu-uitdagingen zoals het aanbieden van duurzame mobiliteit, maar ook sociale kwesties in de gehele waardeketen.

“Bouwen aan een duurzame toekomst is een collectieve inspanning, waarbij iedereen binnen Arval een cruciale rol speelt. Het behalen van het Platinum-niveau van Ecovadis in Nederland bevestigt dat we op de goede weg zijn”, aldus general manager
Andrea Falcone.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.  

Arval behaalt ‘platinum-rating’ van Ecovadis | Automotive Online

Arval behaalt ‘platinum-rating’ van Ecovadis

Arval • Dit jaar scoorde Arval 84 van de maximaal haalbare 100 punten.
Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
(Foto: Shutterstock)

Arval heeft in Nederland de ‘platinum-rating’ gekregen van Ecovadis, dat wereldwijd organisaties beoordeelt op duurzaamheid. De ‘platinum-beoordeling’ is de hoogste haalbare, waarmee Arval naar eigen zeggen wat betreft duurzaamheid tot de top 1 procent behoort van alle bedrijven die wereldwijd door Ecovadis zijn beoordeeld.

Dit jaar scoorde Arval 84 van de 100 punten. De Ecovadis ‘platinum-medaille’ weerspiegelt volgens Arval de toewijding van de leasemaatschappij op het gebied van milieu-uitdagingen zoals het aanbieden van duurzame mobiliteit, maar ook sociale kwesties in de gehele waardeketen.

“Bouwen aan een duurzame toekomst is een collectieve inspanning, waarbij iedereen binnen Arval een cruciale rol speelt. Het behalen van het Platinum-niveau van Ecovadis in Nederland bevestigt dat we op de goede weg zijn”, aldus general manager
Andrea Falcone.”

Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.