Consumentenbond test private lease: Alphabet de goedkoopste

Steven Don Steven Don
VNA: Nederland telt 1 miljoen leaseauto’s

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Goed plan van de Cons Bond om aandacht aan Private Lease te geven, niet alleen door zitting te hebben in de Stichting Keurmerk, maar ook door een vergelijkend onderzoek te willen doen. Echter …. leasecontracten zijn wat moeilijker te vergelijken dan wasmachines of matrassen. Het is de Cons Bond dan ook niet gelukt een verslag met voldoende diepgang te leveren. Zo zijn de geconstateerde prijzen (maandbedragen en noteringen voor meer-kms) niet weergegeven en is een aantal belangrijke aspecten van de “Aanvullende Voorwaarden”, die bepalend zijn voor de kwaliteit en per aanbieder sterk verschillen, buiten beschouwing gebleven.
    Per saldo is het verslag te oppervlakkig en vaag om er (zonder verdere kennis van zaken) conclusies aan te kunnen verbinden.

Consumentenbond test private lease: Alphabet de goedkoopste | Automotive Online

Consumentenbond test private lease: Alphabet de goedkoopste

Martijn Roede Martijn Roede
VNA: Nederland telt 1 miljoen leaseauto’s

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Goed plan van de Cons Bond om aandacht aan Private Lease te geven, niet alleen door zitting te hebben in de Stichting Keurmerk, maar ook door een vergelijkend onderzoek te willen doen. Echter …. leasecontracten zijn wat moeilijker te vergelijken dan wasmachines of matrassen. Het is de Cons Bond dan ook niet gelukt een verslag met voldoende diepgang te leveren. Zo zijn de geconstateerde prijzen (maandbedragen en noteringen voor meer-kms) niet weergegeven en is een aantal belangrijke aspecten van de “Aanvullende Voorwaarden”, die bepalend zijn voor de kwaliteit en per aanbieder sterk verschillen, buiten beschouwing gebleven.
    Per saldo is het verslag te oppervlakkig en vaag om er (zonder verdere kennis van zaken) conclusies aan te kunnen verbinden.