Ontmoet onze columnisten op het Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hans Adriani is de langstzittende columnist van Automotive. Hij is gewezen Toyota-dealer en ontwikkelt tegenwoordig it-systemen voor de luchtvaart. Hij beziet de autobranche vanaf de zijlijn en heeft vooral oog voor de menselijke kant van het zakendoen.

Luc van Bussel is voormalig directeur van Profile Tyrecenter (v/h Alwaysbemobile Company) en tegenwoordig bestuursvoorzitter van hospitalityketen Regardz. Hij is een marketeer pur sang: in zijn columns in Automotive Werkplaats draait het dan ook altijd om hoe de consument aan te sporen juist naar úw autobedrijf te komen voor reparatie en onderhoud.

Arjen de Jong is voormalig directeur van BMW Nederland en zelfstandig adviseur. Hij zit steeds vaker op de stoel van de dealer dan van de importeur, maar bovenal wijst hij de branche in zijn columns graag op wat er allemaal beter kan. Bijvoorbeeld op het gebied van corporate identity-investeringen en internationale merkverhoudingen.

Topsprekers
Naast onze columnisten is er inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation).

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Marco van Basten (assistent bondscoach van het Nederlands Elftal) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Partners

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Vredestein, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, VDS Automotive en EDM. 

Ontmoet onze columnisten op het Automotive Congres | Automotive Online

Ontmoet onze columnisten op het Automotive Congres

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hans Adriani is de langstzittende columnist van Automotive. Hij is gewezen Toyota-dealer en ontwikkelt tegenwoordig it-systemen voor de luchtvaart. Hij beziet de autobranche vanaf de zijlijn en heeft vooral oog voor de menselijke kant van het zakendoen.

Luc van Bussel is voormalig directeur van Profile Tyrecenter (v/h Alwaysbemobile Company) en tegenwoordig bestuursvoorzitter van hospitalityketen Regardz. Hij is een marketeer pur sang: in zijn columns in Automotive Werkplaats draait het dan ook altijd om hoe de consument aan te sporen juist naar úw autobedrijf te komen voor reparatie en onderhoud.

Arjen de Jong is voormalig directeur van BMW Nederland en zelfstandig adviseur. Hij zit steeds vaker op de stoel van de dealer dan van de importeur, maar bovenal wijst hij de branche in zijn columns graag op wat er allemaal beter kan. Bijvoorbeeld op het gebied van corporate identity-investeringen en internationale merkverhoudingen.

Topsprekers
Naast onze columnisten is er inmiddels al een groot aantal topsprekers vastgelegd, waaronder Henk van der Kwast (ceo Stern), Paul Zekhuis (ceo Autobinck Group) Johan Willems (raad van bestuur Opel Group), Andy Whitehair (director motors Ebay) en Vahid Daemi (ceo Leaseplan Corporation).

De dag staat onder leiding van Roelof Hemmen (anchorman RTL Nieuws en interviewer bij BNR Nieuwsradio). Hij interviewt onder andere Marco van Basten (assistent bondscoach van het Nederlands Elftal) over zijn ervaringen als topspeler en als coach. Hier vindt u meer informatie en kunt u zich inschrijven.

Partners

Marktplaats Zakelijk/Nieuweautokopen.nl is hoofdsponsor van Het Nationaal Automotive Congres 2020. Verder wordt het congres mogelijk gemaakt door BDO, BCA, Cargarantie, Partspoint Group, Findio, Centraal Beheer/Achmea, Vredestein, Bovemij, Stichting Duurzaam Repareren, PPG, Autoinspectie.nl, Dealer Lease Company, Autotelex, VDS Automotive en EDM.