Sfeerverslag Nationaal Automotive Congres: Eerst snel, dan goed

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
ALD-ceo Tim Albertsen was een van de sprekers. (Foto: Jeffrey van der Vaart)

Op het Nationaal Automotive Congres stond de transitie die de autobranche momenteel ondergaat centraal. Op weg naar de nieuwe Meesterwerken die bedrijven creëren, komen ze vele hobbels tegen. Het vinden van het juiste antwoord op het juiste moment, is de grote uitdaging. Maar het inspelen op alle transities moet ook snel. Liever snel dan goed, noemt Stellantis-ceo Sander Jansen het. “We willen eerst veranderen en de ambitie is daarbij om het ook goed te doen, maar wel in die volgorde.”

Naast Jansen komt in dit sfeerverslag ook een reeks aan andere sprekers aan het woord, waaronder uiteraard Marco van Basten en Eric Berkhof. Ook Afas-ceo Bas van der Veldt, Tim Albertsen (ALD) dagvoorzitter Rick Nieman, LKQ Fource commercieel directeur Marcel Karlas, leiderschapstrainer Remco Claassen en Patrick van Duijnhoven (directeur Key Accounts Bovemij) aan het woord.

Bekijk het sfeerverslag hieronder. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Sfeerverslag Nationaal Automotive Congres: Eerst snel, dan goed | Automotive Online

Sfeerverslag Nationaal Automotive Congres: Eerst snel, dan goed

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
ALD-ceo Tim Albertsen was een van de sprekers. (Foto: Jeffrey van der Vaart)

Op het Nationaal Automotive Congres stond de transitie die de autobranche momenteel ondergaat centraal. Op weg naar de nieuwe Meesterwerken die bedrijven creëren, komen ze vele hobbels tegen. Het vinden van het juiste antwoord op het juiste moment, is de grote uitdaging. Maar het inspelen op alle transities moet ook snel. Liever snel dan goed, noemt Stellantis-ceo Sander Jansen het. “We willen eerst veranderen en de ambitie is daarbij om het ook goed te doen, maar wel in die volgorde.”

Naast Jansen komt in dit sfeerverslag ook een reeks aan andere sprekers aan het woord, waaronder uiteraard Marco van Basten en Eric Berkhof. Ook Afas-ceo Bas van der Veldt, Tim Albertsen (ALD) dagvoorzitter Rick Nieman, LKQ Fource commercieel directeur Marcel Karlas, leiderschapstrainer Remco Claassen en Patrick van Duijnhoven (directeur Key Accounts Bovemij) aan het woord.

Bekijk het sfeerverslag hieronder. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.