Let op: Laatste dag Early Bird Korting Nationaal Automotive Congres

Nationaal Automotive Congres • Tot en met vandaag geldt er een vroegboekkorting van 50 euro.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:

Het thema van het vijfde Nationaal Automotive Congres luidt Move on up. Op het podium staan onder meer Eric Louwman, Léan Verstoep (Kia), Mark van der Kallen (Wittebrug), Jurgen Helmink (MG), Michael van der Sande (Lucid) en Steve Young (ICDP). De internationaal vermaarde spreker Steven van Belleghem sluit het event, dat net als vorige jaar wordt gepresenteerd door Rick Nieman en op 23 mei plaatsvindt in het AFAS-theater in Leusden, af.

Inmiddels is de voorverkoop voor het event gestart. Tot en met vandaag geldt er een vroegboekkorting van 50 euro.

Het thema van het vijfde Nationaal Automotive Congres luidt Move on up. Nooit eerder kwamen er zoveel veranderingen tegelijkertijd op de branche af. Geavanceerdere technieken, snellere systemen, duurzamere doelen, specialistischere opleidingen, agentuurmodellen; de autobranche verandert in razend tempo en wie niet tijdig mee opschakelt is gezien.

Het event wordt jaarlijks bezocht door 500 aanwezigen uit de automotive. Bekijk hier de impressie van het event vorig jaar.

Het event wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners:

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.