Voorzitter Duitse autobond treedt plotseling af

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
05.09.2019, Berlin: Bernhard Mattes, Präsident des Verbandes der Automobilindustrie (VDA), sitzt bei einer Podiumsdiskussion zur «Klimakrise und die Mobilität der Zukunft». Der VDA-Präsident legt zum Jahresende sein Amt nieder. Mattes werde sich neuen Aufgaben zuwenden, teilte der VDA am Donnerstag mit. Foto: Christophe Gateau/dpa +++ dpa-Bildfunk +++ | Verwendung weltweit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Voorzitter Duitse autobond treedt plotseling af | Automotive Online

Voorzitter Duitse autobond treedt plotseling af

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
05.09.2019, Berlin: Bernhard Mattes, Präsident des Verbandes der Automobilindustrie (VDA), sitzt bei einer Podiumsdiskussion zur «Klimakrise und die Mobilität der Zukunft». Der VDA-Präsident legt zum Jahresende sein Amt nieder. Mattes werde sich neuen Aufgaben zuwenden, teilte der VDA am Donnerstag mit. Foto: Christophe Gateau/dpa +++ dpa-Bildfunk +++ | Verwendung weltweit

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.