‘Duitse Hoge Raad verwerpt Porsche-claim hedgefondsen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Dat meldt Porsche SE vandaag.

De hedgefondsen leden naar eigen zeggen voor meer dan een miljard euro schade bij de fusie. De fusie was noodzakelijk na een mislukte poging van Porsche om VW te kopen. Daarna kelderde de beurskoers van de sportautofabrikant.

Porsche meldt dat het andere lopende zaken met betrekking tot deze zaak met vertrouwen tegemoet ziet.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

‘Duitse Hoge Raad verwerpt Porsche-claim hedgefondsen’ | Automotive Online

‘Duitse Hoge Raad verwerpt Porsche-claim hedgefondsen’

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Dat meldt Porsche SE vandaag.

De hedgefondsen leden naar eigen zeggen voor meer dan een miljard euro schade bij de fusie. De fusie was noodzakelijk na een mislukte poging van Porsche om VW te kopen. Daarna kelderde de beurskoers van de sportautofabrikant.

Porsche meldt dat het andere lopende zaken met betrekking tot deze zaak met vertrouwen tegemoet ziet.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.