‘Daimler blijft trouw aan diesel’

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal wordt 1,1 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe dieselmotoren. Voor de productie van nieuwe benzinemotoren vanaf 2017 heeft Daimler 1,9 miljard euro gereserveerd. Naast het bouwen van nieuwe auto’s, besteedt de autofabrikant 1,5 miljard euro aan de onderhoud van reeds geproduceerde dieselmotoren. Tot slot wordt er 600 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van de fabriek in Sindelfingen, waar de motoren gebouwd worden.

Hybride en EV’s

De autofabrikant investeert de komende jaren ook 7 miljard in de ontwikkeling van EV’s en waterstofauto’s. De fabrikant biedt op dit moment de Smart en de B-klasse als hybride aan. In 2017 zullen tien nieuwe hybridemodellen verschijnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

‘Daimler blijft trouw aan diesel’ | Automotive Online

‘Daimler blijft trouw aan diesel’

Redactie Redactie
• Laatste update:

In totaal wordt 1,1 miljard euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van nieuwe dieselmotoren. Voor de productie van nieuwe benzinemotoren vanaf 2017 heeft Daimler 1,9 miljard euro gereserveerd. Naast het bouwen van nieuwe auto’s, besteedt de autofabrikant 1,5 miljard euro aan de onderhoud van reeds geproduceerde dieselmotoren. Tot slot wordt er 600 miljoen euro geïnvesteerd in de ontwikkeling van de fabriek in Sindelfingen, waar de motoren gebouwd worden.

Hybride en EV’s

De autofabrikant investeert de komende jaren ook 7 miljard in de ontwikkeling van EV’s en waterstofauto’s. De fabrikant biedt op dit moment de Smart en de B-klasse als hybride aan. In 2017 zullen tien nieuwe hybridemodellen verschijnen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.