Benjamin Krieger nieuwe secretaris-generaal van Clepa

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Benjamin Krieger wordt de nieuwe secretaris-generaal van Clepa (foto: Twitter)

Benjamin Krieger wordt per 1 september de nieuwe secretaris-generaal van Clepa, de Europese koepel van toeleveranciers voor de automotive. Dit meldt Clepa. Krieger volgt de Nederlandse Sigrid de Vries op. Zij werd onlangs benoemd tot secretaris-generaal van Acea, de Europese koepel van autofabrikanten.

De Duitser Benjamin Krieger werkt sinds 2018 in Brussel voor Clepa, als head of Government Affairs. Voor die tijd werkte hij als lobbyist bij het Europees Parlement en bij een communicatiebureau. Download hier de Clepa Aftermarket Outlook 2022.

“Sinds zijn eerste dagen bij Clepa heeft Benjamin Krieger sterk leiderschap getoond. Hij heeft een diepgaand begrip van Europees beleid, en van complexe technische en politieke aspecten die de dagelijkse realiteit van wereldwijde toeleveringsketens voor de automobielindustrie vormgeven”, stelt Thorsten Muschal, voorzitter van Clepa. “Benjamin heeft nauw samengewerkt met Sigrid en de leden van Clepa. Hij heeft bewezen een buitengewoon vermogen te hebben om te anticiperen op en te reageren op de behoeften van de industrie.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Benjamin Krieger nieuwe secretaris-generaal van Clepa | Automotive Online

Benjamin Krieger nieuwe secretaris-generaal van Clepa

Maarten Bokslag Maarten Bokslag
Benjamin Krieger wordt de nieuwe secretaris-generaal van Clepa (foto: Twitter)

Benjamin Krieger wordt per 1 september de nieuwe secretaris-generaal van Clepa, de Europese koepel van toeleveranciers voor de automotive. Dit meldt Clepa. Krieger volgt de Nederlandse Sigrid de Vries op. Zij werd onlangs benoemd tot secretaris-generaal van Acea, de Europese koepel van autofabrikanten.

De Duitser Benjamin Krieger werkt sinds 2018 in Brussel voor Clepa, als head of Government Affairs. Voor die tijd werkte hij als lobbyist bij het Europees Parlement en bij een communicatiebureau. Download hier de Clepa Aftermarket Outlook 2022.

“Sinds zijn eerste dagen bij Clepa heeft Benjamin Krieger sterk leiderschap getoond. Hij heeft een diepgaand begrip van Europees beleid, en van complexe technische en politieke aspecten die de dagelijkse realiteit van wereldwijde toeleveringsketens voor de automobielindustrie vormgeven”, stelt Thorsten Muschal, voorzitter van Clepa. “Benjamin heeft nauw samengewerkt met Sigrid en de leden van Clepa. Hij heeft bewezen een buitengewoon vermogen te hebben om te anticiperen op en te reageren op de behoeften van de industrie.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.