Onderdelendistributeur Molco breidt gamma uit met Lizarte

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Molco voegt 2.300 referenties toe. (Foto: Molco)

Molco Car Parts breidt zijn assortiment uit met Lizarte. Het Spaanse Lizarte is fabrikant van auto-onderdelen en biedt sinds 1973 een breed assortiment aan stuurhuizen, stuurbekrachtigingspompen, stuurkolommen, aircopompen en dieselinjectie (injectoren en injectiepompen) aan voor zowel personen- als bedrijfswagens.

Molco, dat de eerst en enige leverancier in Nederland is, levert Lizarte rechtstreeks vanaf de fabrikant, zonder tussenkomt van een grossier of tussenpartij.

In april voegde Molco al de remonderdelen van Textar toe.

Revisie

Molco levert stuurhuizen, servopompen en stuurkolommen van Lizarte. In totaal biedt Lizarte 2.300 referenties aan, waarvan Molco een groot deel uit eigen voorraad zal verzenden.

De onderdelen zijn volgens Lizarte volledig gebouwd uit gereviseerde materialen, zonder dat dit zorgt voor kwaliteitsverlies . 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.