Molco voegt Lemförder (ZF) toe aan zijn gamma

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
foto Molco
De Lemförder-onderdelen komen op voorraad te liggen bij Molco. (Foto: Molco)

Onder meer stabilisatorstangen, draagarmen, spoorstangeinden, fuseekogels en stuurkogels worden toegevoegd.

Onderdelendistributeur Molco Car Parts voegt de onderdelen van ZF-dochter Lemförder toe aan zijn gamma. Dat meldt het bedrijf. “Onze focus is niet de eerste leverancier te worden van het autobedrijf, wij willen het voordelige alternatief zijn voor wanneer de klant ruimte heeft ergens anders te bestellen. Een garage die zijn onderhoud vooruit weet te plannen kan al gauw 30 procent besparen op de inkoop van zijn onderdelen”, zegt Pim van ’t Hoenderdaal, algemeen directeur bij Molco Car Parts, dat onderdeel is van de wereldwijd opererende inkoopclub Nexus.

Momenteel bouwt Molco Car Parts een nieuw distributiecentrum: “Medio mei wordt ons nieuwe magazijn opgeleverd, dat viermaal zo groot wordt als de huidige locatie”, aldus Van ’t Hoenderdaal. Bijna het hele Lemförder-gamma komt op voorraad te liggen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Molco voegt Lemförder (ZF) toe aan zijn gamma | Automotive Online

Molco voegt Lemförder (ZF) toe aan zijn gamma

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
foto Molco
De Lemförder-onderdelen komen op voorraad te liggen bij Molco. (Foto: Molco)

Onder meer stabilisatorstangen, draagarmen, spoorstangeinden, fuseekogels en stuurkogels worden toegevoegd.

Onderdelendistributeur Molco Car Parts voegt de onderdelen van ZF-dochter Lemförder toe aan zijn gamma. Dat meldt het bedrijf. “Onze focus is niet de eerste leverancier te worden van het autobedrijf, wij willen het voordelige alternatief zijn voor wanneer de klant ruimte heeft ergens anders te bestellen. Een garage die zijn onderhoud vooruit weet te plannen kan al gauw 30 procent besparen op de inkoop van zijn onderdelen”, zegt Pim van ’t Hoenderdaal, algemeen directeur bij Molco Car Parts, dat onderdeel is van de wereldwijd opererende inkoopclub Nexus.

Momenteel bouwt Molco Car Parts een nieuw distributiecentrum: “Medio mei wordt ons nieuwe magazijn opgeleverd, dat viermaal zo groot wordt als de huidige locatie”, aldus Van ’t Hoenderdaal. Bijna het hele Lemförder-gamma komt op voorraad te liggen.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.