LKQ Fource breidt onderdelenassortiment uit met Optimal

LKQ • Eerste Optimal producten vanaf mei in het assortiment.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De vestiging in Alkmaar. (Foto: LKQ Fource)

Importeur en distributeur van auto-onderdelen LKQ Fource breidt zijn assortiment van aandrijflijn-, chassis- en motoronderdelen uit met het Duitse merk Optimal, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

“We rollen de diverse productgroepen geleidelijk uit”, aldus LKQ Fource communicatiemanager Jareau Mantel. “Zodra we een nieuwe productgroep hebben toegevoegd, zijn de artikelen in de catalogi zichtbaar en zijn deze gereed om te bestellen.”

Strenge kwaliteitscontroles

Het merk Optimal staat volgens Mantel “bekend om de hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs en voldoet aan de Europese en internationale normen en aan de kwaliteitsnormen IATF 16949:2016 en ISO 9001:2015”.

Vorige maand nam LKQ Fource grossier Leo de Groot over.

LKQ Fource breidt onderdelenassortiment uit met Optimal | Automotive Online

LKQ Fource breidt onderdelenassortiment uit met Optimal

LKQ • Eerste Optimal producten vanaf mei in het assortiment.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
De vestiging in Alkmaar. (Foto: LKQ Fource)

Importeur en distributeur van auto-onderdelen LKQ Fource breidt zijn assortiment van aandrijflijn-, chassis- en motoronderdelen uit met het Duitse merk Optimal, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

“We rollen de diverse productgroepen geleidelijk uit”, aldus LKQ Fource communicatiemanager Jareau Mantel. “Zodra we een nieuwe productgroep hebben toegevoegd, zijn de artikelen in de catalogi zichtbaar en zijn deze gereed om te bestellen.”

Strenge kwaliteitscontroles

Het merk Optimal staat volgens Mantel “bekend om de hoge kwaliteit tegen een gunstige prijs en voldoet aan de Europese en internationale normen en aan de kwaliteitsnormen IATF 16949:2016 en ISO 9001:2015”.

Vorige maand nam LKQ Fource grossier Leo de Groot over.