Sensorfabrikant Vitesco wordt onderdelenleverancier

Vitesco • De distributiepartner in Nederland is nog onbekend.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Shutterstock)

Vitesco Technologies lanceert de verkoop van onderdelen voor de onafhankelijke aftermarket. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Het bedrijf werkt daarvoor samen met distributeur Christian Winkler GmbH & Co. KG. Aangezien dat bedrijf niet actief is in Nederland, maakt Vitesco in september bekend wie de distributiepartner in Nederland wordt. Dat bevestigt Vitesco-woordvoerder Simone Geldhaeuser aan AM.

In eerste instantie zal Vitesco NOx-sensoren verkopen, maar op langere termijn wil het bedrijf zijn portfolio uitbreiden met meer onderdelen voor elektrische aangedreven voertuigen. De distributie van onderdelen vindt plaats via het nieuwe centrale magazijn in Dortmund.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Sensorfabrikant Vitesco wordt onderdelenleverancier | Automotive Online

Sensorfabrikant Vitesco wordt onderdelenleverancier

Vitesco • De distributiepartner in Nederland is nog onbekend.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
(Foto: Shutterstock)

Vitesco Technologies lanceert de verkoop van onderdelen voor de onafhankelijke aftermarket. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Het bedrijf werkt daarvoor samen met distributeur Christian Winkler GmbH & Co. KG. Aangezien dat bedrijf niet actief is in Nederland, maakt Vitesco in september bekend wie de distributiepartner in Nederland wordt. Dat bevestigt Vitesco-woordvoerder Simone Geldhaeuser aan AM.

In eerste instantie zal Vitesco NOx-sensoren verkopen, maar op langere termijn wil het bedrijf zijn portfolio uitbreiden met meer onderdelen voor elektrische aangedreven voertuigen. De distributie van onderdelen vindt plaats via het nieuwe centrale magazijn in Dortmund.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.