Boensma Automaterialen kiest voor Doyen

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Boensma beschikt over een eigen revisiewerkplaats (Foto: Boensma)

Dat meldt Doyen Auto Nederland in een persbericht.

Aansluiting bij het API netwerk betekent onder meer dat Boensma zijn klanten vanaf nu Doyens huismerk Requal kan aanbieden en autobedrijven kan aansluiten bij het bijbehorende garageconcept Requal Erkend Reparateur. 

Boensma Automaterialen werd in 1986 opgericht door de heer Boensma senior. In 2010 namen Piet en Kim Boensma de zaak over. Het bedrijf heeft een eigen revisiewerkplaats, waar een aantal vaste medewerkers onder andere cilinderkoppen, startmotoren en dynamo’s reviseren. Bij Boensma werken in totaal veertien mensen.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Boensma Automaterialen kiest voor Doyen | Automotive Online

Boensma Automaterialen kiest voor Doyen

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:
Boensma beschikt over een eigen revisiewerkplaats (Foto: Boensma)

Dat meldt Doyen Auto Nederland in een persbericht.

Aansluiting bij het API netwerk betekent onder meer dat Boensma zijn klanten vanaf nu Doyens huismerk Requal kan aanbieden en autobedrijven kan aansluiten bij het bijbehorende garageconcept Requal Erkend Reparateur. 

Boensma Automaterialen werd in 1986 opgericht door de heer Boensma senior. In 2010 namen Piet en Kim Boensma de zaak over. Het bedrijf heeft een eigen revisiewerkplaats, waar een aantal vaste medewerkers onder andere cilinderkoppen, startmotoren en dynamo’s reviseren. Bij Boensma werken in totaal veertien mensen.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.