Parts Holding Europe blaast beursgang af

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Onderdelenleverancier Parts Holding Europe blaast zijn voorgenomen beursgang af. Dat meldt de Franse beurs CAC40. In een verklaring meldt het bedrijf dat er sprake is van ‘ongunstige marktomstandigheden’, schrijven PHE en meerderheidsaandeelhouder Bain Capital.

De notering aan de beurs in Parijs had het moederbedrijf van Geevers Auto Parts en Autodistribution Nederland, het voormalige Doyen Auto Nederland, een kapitaalinvestering van circa 450 miljoen euro moeten opleveren. Met dat geld wilde het onder meer zijn schuldpositie verbeteren en investeren in verdere groei. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Parts Holding Europe blaast beursgang af | Automotive Online

Parts Holding Europe blaast beursgang af

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Foto: Shutterstock

Onderdelenleverancier Parts Holding Europe blaast zijn voorgenomen beursgang af. Dat meldt de Franse beurs CAC40. In een verklaring meldt het bedrijf dat er sprake is van ‘ongunstige marktomstandigheden’, schrijven PHE en meerderheidsaandeelhouder Bain Capital.

De notering aan de beurs in Parijs had het moederbedrijf van Geevers Auto Parts en Autodistribution Nederland, het voormalige Doyen Auto Nederland, een kapitaalinvestering van circa 450 miljoen euro moeten opleveren. Met dat geld wilde het onder meer zijn schuldpositie verbeteren en investeren in verdere groei. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.