Netwerk AD Garage breidt uit met 4 nieuwe leden

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
AD Garage breidt uit met vier nieuwe leden. (Foto: AD Garage)

Garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland heeft vier nieuwe deelnemers aan zijn netwerk toegevoegd. Zo meldt het bedrijf.

Het gaat om: Autoservice Van Kruijsbergen in Nijmegen, Autobedrijf Jaap de Vries in Gorredijk, Autobedrijf Hooghordel in Doornspijk en Flex Cars in Zwaag. “Elk individueel lid is een ondernemer met een verhaal. Tezamen met distributeur, grossier en garage kom je verder door open met elkaar te praten”, aldus concept supportmanager Hanno Brinkman van AD Garage. 

Het netwerk van AD Garage telt nu 20 garagebedrijven. Begin dit jaar werd de garageformule opnieuw in Nederland geïntroduceerd. In het eerste kwartaal van dit jaar sloten zich meteen de eerste tien leden aan bij de garageformule.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Netwerk AD Garage breidt uit met 4 nieuwe leden | Automotive Online

Netwerk AD Garage breidt uit met 4 nieuwe leden

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
AD Garage breidt uit met vier nieuwe leden. (Foto: AD Garage)

Garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland heeft vier nieuwe deelnemers aan zijn netwerk toegevoegd. Zo meldt het bedrijf.

Het gaat om: Autoservice Van Kruijsbergen in Nijmegen, Autobedrijf Jaap de Vries in Gorredijk, Autobedrijf Hooghordel in Doornspijk en Flex Cars in Zwaag. “Elk individueel lid is een ondernemer met een verhaal. Tezamen met distributeur, grossier en garage kom je verder door open met elkaar te praten”, aldus concept supportmanager Hanno Brinkman van AD Garage. 

Het netwerk van AD Garage telt nu 20 garagebedrijven. Begin dit jaar werd de garageformule opnieuw in Nederland geïntroduceerd. In het eerste kwartaal van dit jaar sloten zich meteen de eerste tien leden aan bij de garageformule.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.