AD Garage breidt uit met vijf leden

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf Henk Goorman uit Lochum heeft zich aangesloten bij garageformule AD Garage. (Foto: Autobedrijf Henk Goorman)

De garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland (voorheen Doyen Auto Nederland) heeft 5 nieuwe leden aangesloten. Het aantal garagebedrijven dat zich aangesloten heeft bij de formule is zo in korte tijd gegroeid naar 15 autobedrijven, aangezien de eerste 10 leden in april aansluiting vonden bij de garageformule. Dat maakt de onderdelendistributeur vandaag bekend.

De 5 nieuwe AD Garages zijn: Autobedrijf Frits Keizer (Lochem) Autobedrijf Henk Goorman bv (Lochem), Autoservice Paterswolde uit Paterswolde, Meerauto’s (Heerenveen) en Autobedrijf Martin Sanders (Rode).In de formulekiezer kunnen bedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

Autobedrijf Frits Keizer, Autobedrijf Henk Goorman (Lochem) en Meerauto’s (Heerenveen) waren al Requal Erkend Reparateur en dus afkomstig uit het Requal-netwerk, de garageformule van Doyen. De overige 2 leden zijn nieuw en hadden niet eerder een concept bij Doyen.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht. 

Kees Willemsen, sales director van Autodistribution Nederland, is blij met de uitbreiding van de garageformule. “Wij gaan uit van onze eigen kracht waarbij wij werken met korte lijnen en er ruimte is voor ondernemerschap.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

AD Garage breidt uit met vijf leden | Automotive Online

AD Garage breidt uit met vijf leden

Jeroen Vos Jeroen Vos
Autobedrijf Henk Goorman uit Lochum heeft zich aangesloten bij garageformule AD Garage. (Foto: Autobedrijf Henk Goorman)

De garageformule AD Garage van Autodistribution Nederland (voorheen Doyen Auto Nederland) heeft 5 nieuwe leden aangesloten. Het aantal garagebedrijven dat zich aangesloten heeft bij de formule is zo in korte tijd gegroeid naar 15 autobedrijven, aangezien de eerste 10 leden in april aansluiting vonden bij de garageformule. Dat maakt de onderdelendistributeur vandaag bekend.

De 5 nieuwe AD Garages zijn: Autobedrijf Frits Keizer (Lochem) Autobedrijf Henk Goorman bv (Lochem), Autoservice Paterswolde uit Paterswolde, Meerauto’s (Heerenveen) en Autobedrijf Martin Sanders (Rode).In de formulekiezer kunnen bedrijven checken welke formule het beste bij ze past.

Autobedrijf Frits Keizer, Autobedrijf Henk Goorman (Lochem) en Meerauto’s (Heerenveen) waren al Requal Erkend Reparateur en dus afkomstig uit het Requal-netwerk, de garageformule van Doyen. De overige 2 leden zijn nieuw en hadden niet eerder een concept bij Doyen.Bekijk hier het Automotive Garageformule-overzicht. 

Kees Willemsen, sales director van Autodistribution Nederland, is blij met de uitbreiding van de garageformule. “Wij gaan uit van onze eigen kracht waarbij wij werken met korte lijnen en er ruimte is voor ondernemerschap.”

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.