Motorhuis en Euromaster openen leaseservicepunt

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Motorhuis-medewerkers zijn hiervoor getraind door Euromaster, dat ook de benodigde apparatuur ter beschikking stelt. “Servicepoints zijn alleen tijdens de wisselpiek in bedrijf.  De vestiging in Heemskerk heeft één brug. Dit betekent een capaciteit van tussen de 16 en 25 wissels per dag”, vertelt Koen Buyst, marketingdirecteur van Euromaster. “Een voordeel van deze constructie voor leaserijder is dat we korte wachttijden kunnen garanderen. Op onze reguliere vestigingen doen wij er nog andere bandenklussen naast, dus halen we een lagere omloopsnelheid. Daarnaast zien we in de Lease Service Points mogelijkheden voor expansie van het Euromaster-concept en het vergroten van onze naamsbekendheid.”

Het concept bestaat inmiddels een jaar. Er zijn inmiddels Euromaster Lease Service Points in Nieuwegein, Culemborg, Leerdam, Wijk bij Duurstede en Tiel. In deze plaatsen werkt Euromaster samen met Renault-dealer Van Kerkhof & Visscher.

Motorhuis en Euromaster openen leaseservicepunt | Automotive Online

Motorhuis en Euromaster openen leaseservicepunt

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Motorhuis-medewerkers zijn hiervoor getraind door Euromaster, dat ook de benodigde apparatuur ter beschikking stelt. “Servicepoints zijn alleen tijdens de wisselpiek in bedrijf.  De vestiging in Heemskerk heeft één brug. Dit betekent een capaciteit van tussen de 16 en 25 wissels per dag”, vertelt Koen Buyst, marketingdirecteur van Euromaster. “Een voordeel van deze constructie voor leaserijder is dat we korte wachttijden kunnen garanderen. Op onze reguliere vestigingen doen wij er nog andere bandenklussen naast, dus halen we een lagere omloopsnelheid. Daarnaast zien we in de Lease Service Points mogelijkheden voor expansie van het Euromaster-concept en het vergroten van onze naamsbekendheid.”

Het concept bestaat inmiddels een jaar. Er zijn inmiddels Euromaster Lease Service Points in Nieuwegein, Culemborg, Leerdam, Wijk bij Duurstede en Tiel. In deze plaatsen werkt Euromaster samen met Renault-dealer Van Kerkhof & Visscher.