Op Bezoek | Voorschot op formatie bij het Nationale Autodebat: ‘Stekkerboete eraf’

Verkiezingen • VVD, NSC, D66 en GroenLinks/PvdA zoeken toenadering tot elkaar in het Nationale Autodebat. De partijen spreken zich allemaal uit voor een MRB-gewichtscorrectie voor EV’s en ze lijken ook wel allemaal te porren voor de invoer van rekeningrijden, al heeft NSC hier nog wel twijfels over.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r Tjebbe van Oostenbruggen (NSC), Habtamu de Hoop (GroenLinks PvdA), Aukje de Vries (VVD) en Faissal Boulakjar (D66). (Foto: Sander van Vliet).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Op Bezoek | Voorschot op formatie bij het Nationale Autodebat: ‘Stekkerboete eraf’ | Automotive Online

Op Bezoek | Voorschot op formatie bij het Nationale Autodebat: ‘Stekkerboete eraf’

Verkiezingen • VVD, NSC, D66 en GroenLinks/PvdA zoeken toenadering tot elkaar in het Nationale Autodebat. De partijen spreken zich allemaal uit voor een MRB-gewichtscorrectie voor EV’s en ze lijken ook wel allemaal te porren voor de invoer van rekeningrijden, al heeft NSC hier nog wel twijfels over.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r Tjebbe van Oostenbruggen (NSC), Habtamu de Hoop (GroenLinks PvdA), Aukje de Vries (VVD) en Faissal Boulakjar (D66). (Foto: Sander van Vliet).

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.