Autovakmeester gaat garantiesamenwerking aan met Autotrust

Garantie • Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij alle Autovakmeesters in het land.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Autovakmeester en Autotrust bezegelen de deal. (Foto: Autovakmeester)

Autovakmeester voegt occasiongarantie van Autotrust toe aan de formule. Onder de naam Autovakmeester Excellent Garantie kunnen de occasionverkopende leden van de formule auto’s tot 12 jaar oud met garantie verkopen. Dat meldt de formule vandaag. De garanties worden ondergebracht bij Autotrust, onderdeel van Bovemij.

Circa de helft van het Autovakmeester netwerk is actief met de verkoop van occasions. De bedrijven kunnen 6 of 12 maanden garantie aanbieden. Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij alle Autovakmeesters in het land.

De dekking geldt in Nederland en Europa, en is af te sluiten voor auto’s tot 12 jaar, tot 200 duizend kilometer. Als aanvulling is er voor bedrijven ook de mogelijkheid om accugarantie voor elektrische voertuigen aan te bieden.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Autovakmeester gaat garantiesamenwerking aan met Autotrust | Automotive Online

Autovakmeester gaat garantiesamenwerking aan met Autotrust

Garantie • Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij alle Autovakmeesters in het land.
Bart Kuijpers Bart Kuijpers
Autovakmeester en Autotrust bezegelen de deal. (Foto: Autovakmeester)

Autovakmeester voegt occasiongarantie van Autotrust toe aan de formule. Onder de naam Autovakmeester Excellent Garantie kunnen de occasionverkopende leden van de formule auto’s tot 12 jaar oud met garantie verkopen. Dat meldt de formule vandaag. De garanties worden ondergebracht bij Autotrust, onderdeel van Bovemij.

Circa de helft van het Autovakmeester netwerk is actief met de verkoop van occasions. De bedrijven kunnen 6 of 12 maanden garantie aanbieden. Reparaties kunnen uitgevoerd worden bij alle Autovakmeesters in het land.

De dekking geldt in Nederland en Europa, en is af te sluiten voor auto’s tot 12 jaar, tot 200 duizend kilometer. Als aanvulling is er voor bedrijven ook de mogelijkheid om accugarantie voor elektrische voertuigen aan te bieden.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.