Van Mossel opent in Waalwijk occasioncentrum voor budgetcars

Van Mossel • De locatie is het pand van de vroegere Opel- en Suzuki-dealer De Graaff.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Van Mossel

Van Mossel opende begin deze maand in Waalwijk een occasioncentrum voor budgetcars. Hier worden vooral de wat oudere occasions verkocht. De locatie is het pand van de vroegere Opel- en Suzuki-dealer De Graaff, zo blijkt uit de website van Van Mossel.

Van Mossel had daar al sinds 2019 een Logistiek/Remarketing Centrum gevestigd. Dat krijgt een upgrade en wordt occasioncentrum. Daarmee wordt invulling gegeven aan de plannen van Van Mossel uit 2019, om het aantal occasioncentra te verdubbelen van vier naar acht.

“We zijn in augustus van start gegaan met een kleine honderd auto’s en richten ons in deze schaarse markt uiteindelijk op het aanbieden van driehonderd budget-occasions”, vertelt vestigingsdirecteur Paul van Gool aan Automotive online. “Het gaat om occasions met wat hogere kilometerstanden en oudere bouwjaren. Een deel van de consumenten specifiek naar zulke occasions met een scherpe prijs.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.

Van Mossel opent in Waalwijk occasioncentrum voor budgetcars | Automotive Online

Van Mossel opent in Waalwijk occasioncentrum voor budgetcars

Van Mossel • De locatie is het pand van de vroegere Opel- en Suzuki-dealer De Graaff.
Maarten Bokslag Maarten Bokslag
• Laatste update:
Foto: Van Mossel

Van Mossel opende begin deze maand in Waalwijk een occasioncentrum voor budgetcars. Hier worden vooral de wat oudere occasions verkocht. De locatie is het pand van de vroegere Opel- en Suzuki-dealer De Graaff, zo blijkt uit de website van Van Mossel.

Van Mossel had daar al sinds 2019 een Logistiek/Remarketing Centrum gevestigd. Dat krijgt een upgrade en wordt occasioncentrum. Daarmee wordt invulling gegeven aan de plannen van Van Mossel uit 2019, om het aantal occasioncentra te verdubbelen van vier naar acht.

“We zijn in augustus van start gegaan met een kleine honderd auto’s en richten ons in deze schaarse markt uiteindelijk op het aanbieden van driehonderd budget-occasions”, vertelt vestigingsdirecteur Paul van Gool aan Automotive online. “Het gaat om occasions met wat hogere kilometerstanden en oudere bouwjaren. Een deel van de consumenten specifiek naar zulke occasions met een scherpe prijs.”

Geplaatst in rubriek:
Maarten Bokslag
Maarten Bokslag

Maarten is een ervaren freelancer op het gebied van de automotive en mobiliteit. Hij heeft een zwak voor klassieke auto's.